Sari la conținut

marees2

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marees2

  1. Salutari, vreau sa intreb daca a mai avut careva urmatoarea problema. Am un ktm 350 exc six days 2014, iar in ultimul timp pe bord afiseaza o serie de numere ca un cod de eroare si bordul nu mai functioneaza corect, isi revine o scurta perioada de timp dupa care iar o ia razna. Codul,sau ce o fii, este urmatorul: r02 15 05 13. As pune o poza cu bordul dar spre rusinea mea nu mai stiu cum sa o postez.

  2. BAAAAAA, NU RACAITZI SERIA DE PE VOPSEA CA DATI DE DRAQU!!!!

     

    Seria este stantata pe cadru dupa ce acesta a fost vopsit. daca o faceti p-aia romaneasca cu spaclu si cu jmilgher o sa distrugeti seria.

    daca vreti sa identificati motoreta da-ti un telefon la dementor si intrebati acolo care-i treaba. ei sunt importatorii oficiali si au acces la informatiile fabricii.

     

    ;)

    hallo!!! desteptarea....seria de caroserie ,cadru, se stanteaza inainte de vopsirea cadrului sau a caroseriei, dupa caz, unde saracie ai invatat tu ca se stanteaza dupa vopsire, ia incearca sa stantezi o serie dupa vopsire sa vezi ce se intampla si apropo, ai incercat tu sa racai vreo serie cu smirghel sau spaclu si s-a distrus seria? Te rog nu mai posta ineptii numai de dragul postari ca sa induci in eroare lumea.

  3. sefu'.... tu ai inceput cu "oha pe aici...

    asa ca nu fi suparat frate' cand ti se raspunde cu acelas ton

     

     

    in alta ordine de idei cumpar 2 X ram air suna mult mai ok decat cumpar rams air :) parerea mea

     

    io am facut in scoala numa limba rusa, dar tot mi se pare ca nu suna bine rams air

    Fratilor, suntem romani , traim in romania si ca atare folositi vocabularul romanesc, nu mai veniti cu tot felul de insertii din alte limbi. Oare faptul ca preluati termeni din alte limbi pentru lucruri pe care sunt convins ca se pot spune neaos, pe romaneste ca sa inteleaga si prostimea, va face sa va simtiti mai superiori fata de restul lumii? Ce inseamna mobra INSA sau 2X ram sau rams air sau srad_uri.

  4. Cel mai simplu,o data la doua sezoane schimbi placile de la ambreaj si uleiul in cutie la 10 ore de functionare si cu asta esti sigur ca sansele sa te lase in mijlocul padurii sunt mici.

    la 10 ore/??? la KTM 300 exc uleiul la cutie, la 20 de ore trebuie schimbat uleiul,, asa da cartea si banuiesc ca in regim de curse.

  5. Cu numarul de telefon al respectivului sa mearga la politie. Poate il identifica dupa numar. Asta daca esti sigur ca e aceeasi persoana, sa nu fie doar o coincidenta.

    Cel care a venit sa vada motocicleta si care a furato l-a sunat pe prietenul meu cu numar ascuns iar cel care a sunat chipurile ca vrea sa cumpere motocicleta probabil ca a folosit o cartela reancarcabila dupa care a aruncato pentru ca nu mai poate fi apelat pe acel numar, posibil sa fi fost una si aceeas persona

  6. In noaptea de 9 spre 10 ianuarie 2014 s-a furat din localitatea Sambateni jud.Arad o motocicleta marca KTM EXC 520, an de fabricatie 2000, inmatriculata, cu seria cadrului VBKRCA406YM511603. Pentru orice informatie care v-a duce la recuperarea respectivei motociclete se va oferi o recompensa in valoare de 500 Eu.

    Telefon 0743617985 sau 0744561191

    Motocicleta este a unui prieten si este in vanzare de ceva timp, la un moment dat a primit un telefon de la cineva care spunea ca este interesat de ea si trimite pe cineva sa o veriifice pentru ca el nu este din localitate. In data de 9 s-a intalnit cu individul trimis de cel interesat sa cumpere moto. Prietenul meu la luat cu masina si s-au dus la garaj sa-i arate motocicleta, individul a probat motocicleta a spus ca este ok si o sa-i transmita cunostintei lui, in schimb, noaptea a venit si i-a furat motocicleta. Tot tertipul acesta a fost folosit de hot pentru a studia locatia. Se pare ca este un hot pretentios, nu fura orice, mai intai probeaza sa vada daca merita efortul. Motocicleta nu era legata, era tinuta in garaj la el acasa asa cum o tin si eu si multi alti, asa ca aveti grija cand vindeti ceva sa nu aveti parte si voi de ghinionul prietenului meu.

  7. In noaptea de 9 spre 10 ianuarie 2014 s-a furat din localitatea Sambateni jud.Arad o motocicleta marca KTM EXC 520, an de fabricatie 2000, inmatriculata, cu seria cadrului VBKRCA406YM511603. Pentru orice informatie care v-a duce la recuperarea respectivei motociclete se va oferi o recompensa in valoare de 500 Eu.

    Telefon 0743617985 sau 0744561191

     

    post-8290-0-38292000-1389458398_thumb.jpg

    post-8290-0-21280400-1389458518_thumb.jpg

    post-8290-0-41913100-1389458545_thumb.jpg

  8. Salutare ...

     

    M-am apucat de "sportul" asta anul trecut in septembrie cred, usor ca tot incepatorul cu o motoreta de 2 lei.

    Vazand ca ma prinde tare microbul, in martie anul asta am schimbat 2 lei-ul cu un 450 EXC. Stiu ! Nu radeti, am ascultat si eu care mai de care mesteri enduroisti, insa nu am ascultat pe cine trebuie; baietii care se dau in mod constant si care nu fac poteca viteza, ci enduro.

    Nu fac altceva cu 450-ul asta decat sa ma chinui. De ce spun asta, cum am concluzionat? : am ocazia de ceva timp sa ma dau in compania cuiva care are un 300 EXC. E adevarat ca diferenta e mare din punct de vedere experienta, insa nu are nici o treaba ce fac eu cu 450-ul cu ce face el cu 300-le.

    M-am urcat si eu pe acest 300 EXC. M-am dat jos bolnav. La propriu. Ma doare spatele de cat am tras de motoreta mea in comparatie cu greutatea si manevrabilitatea unui 300EXC.

    Ca sa nu va mai plictisesc. Vreau sa imi fac viata mai usoara si sa ajung si eu in situatia de a ma distra la enduro, nu doar de a ma chinui. Intrebarea se pune. Unui inalt de 1,73 si 65kg ce i s-ar potrivi mai bine si mai bine ? 300EXC ? 250EXC (inteleg ca e diferenta mare intre 300 si 250; poate ma puteti ajuta sa inteleg care sunt marile diferente) ? Sau EXC250 F 4T (si aici am mai primit cateva sfaturi) ?

     

    Va multumesc pentru sfaturi !

     

    PS: am vaga impresie ca topicul asta ar fi trebuit postat pe undeva, altundeva.. daca e cazul sa fie mutat, va multumesc si imi cer scuze.

     

    Salut, avand in vedere cu tu nu te dai decat de 1 an pe enduro ai foarte mari sanse sa iti placa 2 T si sa te inveti cu el. Eu dupa 6 ani de mers pe 4T incepand de la ktm Lc4 si terminand cu Exc 450 2008, anul acesta am luat un 300 exc 2013, pot spune sincer ca imi lipseste culplul 4 T-ului, in schimb imi place manevrabilitatea 2T-ului, faptul ca este usor, ciclistica, dar practic sunt cu un pas in urma celorlalti colegi.... sper sa o sa recuperez , cred ca merita. La greutatea ta se potriveste un 250 dar se poate si un 300 pentru ca poate fii domolit prin mai multe feluri pentru inceput, dupa care sunt convins ca o sa dezlantui tu fiara din el. Spor in alegere

  9. Chiar ieri l-am vazut pe respectivul in zona intersectie de la Billa, doar in pantaloni scurti, in rest nimic, efectiv m-am ingrozit le ideea ce i se poate intampla la un impact minor, si uite....., parca am avut o presimtire....,dumnezeu sa-l odihneasca si sper sa ia aminte si alti temerari la ce i s-a intamplat lui.

×
×
  • Creează nouă...