Sari la conținut

Adrian74

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Adrian74

  1. Da, la mine a fost si mai scary, eram singura intr-o zona aproape pustie si fara semnal prin munti si mi-am incordat tot efortul de vointa sa ajung la un popas ceva - vorbeam in casca, mergeam incet, incercam sa imi mentin atentia treaza dar gata sa franez daca simteam ca se rupe filmul de tot. Nu imi era sete, simteam doar o stare de sfarseala si inima parca facea eforturi, la un moment dat voiam sa opresc si sa ma intind pe jos, sperand ca ma va gasi cineva. Am oprit dupa inca 20 km in starea asta, am stat vreo 45 min la umbra, am baut apa si cand am plecat imi era rau din nou dar apoi chiar nu mai aveam unde opri, eram prin niste sate pustii spre Iablanita, am tras de mine sa ajung intr-o benzinarie la Orsova.

     

    Episoadele de genul asta te slabesc tare, ai nevoie macar de o zi de repaos sa iti revii. In ziua aceea am tras de mine sa ajung la Bucuresti, nici acum nu stiu cum am reusit. Trebuia sa fiu la serviciu a doua zi, nu mai voiam sa dau explicatii. Tot degeaba, a doua zi eram praf si am fost la spital - perfuzii cu vitamine/minerale, repaos, medical 2 zile... Am mai mers prin caldura dar nu am mai patit asa. Am spus ca nu voi mai forta nota cu maratoane prin calduri intense si echipament negru... m-am speriat suficient, am simtit ca eram aproape sa o mierlesc - nu ma puteam concentra cum trebuie la drum, am avut noroc ca nu era prea aglomerat.

     

    Multa apa rece, inclusiv turnata fara economie pe sub jacheta, bauta... apa pe care o aveam trebuia bauta imediat ca altfel se incalzea in cativa km... Mai bine nu. Prefer sa merg iarna si sa dardai decat asa.

    Apa rece degeaba o bei sau o torni pe jacheta, nu are nici un efect, se recomanda sa o pui pe cap, asa se raceste corpul mai eficient. Am patit asa in desert la 50 grade, colegul meu mi-a turnat apa rece pe cap si in 10 min mi-am revenit aproape complet.

×
×
  • Creează nouă...