Sari la conținut

nascavlad

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nascavlad

  1. Am fost acolo dupa accident, colegul care a trecut pe rosu avea lamaia pe numar. Legat de experienta, n-ai de unde sti, Poate 2 ani s-a dat zi si noapte, sau poate de cand si-a luat A2 nu a mai pus mana pe un motor dupa ce a iesit din scoala..

    deci sigur pe la 18 19 ani a luat a2 . sa zicem ca nu era chiar asa de incepator . Doar zic si eu . oricum cand esti prost asumati . si ai grija sa nu omori pe altul

  2. trecand peste povestea ta emotionanta, javra aia a devenit asa tot datorita oamenilor.... asta iti scapa tie.

    Ce iti mai place sa incingi spiritele pe forum .. "Javra" aia a ajuns asa datorita oamenilor ? Ce au facut oamenii astia ? Au batut-o cu o bota pana a devenit agresiva ? Sau oare a fost nascuta printre maidanezi si a crescut salbatica din start ? Cainii maidaiezi sunt o problema care trebuie rezolvata . Nu cred ca mai conteaza cauza pentru care in unele orase au ajuns sa fie atat de multi ci conteaza ce se poate face in privinta asta. Fiindca sunt periculosi , majoritatea agresivi si salbatici. Si daca esti atat de ignorant incat sa spui ca nu e adevarat , inseamna ca nu traiesti in Romania sau nu ai avut pana acum un incident cu un maidanez care sa iti puna in pericol viata. Indiferent daca a fost pe motor, in masina, sau daca erai pe jos .

     

    PS: Nu traim intr-o jungla si sunt de parere ca nu ar trebui in anul 2016 intr-o tara civilizata , sa fie cazul sa ne facem griji din pricina unor salbaticiuni , IN ORAS!

  3. Vand 4 semnalizari LED , nefolosite , la 2 dintre ele le lipseste piulita . 50 lei pentru toate. Tel : 0760 237 646

     

    20160904_124501.jpg


    » Post actualizat in 04 Sep 2016 18:56

    Vand 4 semnalizari LED , nefolosite , la 2 dintre ele le lipseste piulita . 50 lei pentru toate. Tel : 0760 237 646

     

     

    Vandut.

  4. Euroins e naspa . Eu am avut asigurare la ei , si cand am avut un accident ( din vina mea ) , i-am dat batai de cap soferului respectiv , tot asa cu amiabila . Daca faci amiabila ramane la latitudinea asiguratorului sa decida vinovatia , iar daca poate o intoarce in favoarea lor. Daca te duci la politie , ei nu sunt partinitori sa caute portite pentru asigurator , si scapi de sansa sa se lase cu culpa comuna (nu stiu in ce imprejurari ai avut tu accidentul si ce semne de circulatie / prioritati sunt acolo ) .

    Util

    Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante.

    Merci.

     

    Florian - 0741 683 673

  5. Din cate stiu Nico Claus de vis a vis de McDonalds nu au materiale pentru tapitat impermeabile , ci doar materiale textile pentru haine . Dar poti sa incerci , ca nu pot garanta ca nu au .

  6. Sunt mai jos cu tot cu rama sau doar sticla/plasticul? Ochelarul se poate regla pe rama laterala, mai sus sau mai jos.

    Vezi mai sus si pozele de la mine cu sistemul de ochelari, desfa capacelul din dreapta si vezi daca e desfacut surubul.

    Cu tot cu rama coboara mai jos , nu toar lentila

    Util

    Nu stiu sa iti spun de camere , dar din cate am auzit pot fi contestate pe motiv ca nu sunt semnate de un agent constatator . Asta in cazul in care te trezesti cu o amenda .

×
×
  • Creează nouă...