Sari la conținut

Dragonn

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dragonn

  1. Salutare TDM-isti! Astazi am luat o decizie oarecum grea. Dupa lungi cautari si negasind vibrochen am decis sa-mi fac motoreta bucati. Asa ca, orice surub, orice plastic orice cablu, orice furtunas il gasiti la mine. Imi pare tare rau de ea dar asta e, s-a sfarsit. Asfalt uscat sa aveti!

    » Post actualizat in 14 May 2016 20:09

    Am uitat sa precizez: Yamaha TDM (evident) 4tx 1999 (modelul cu indicator de benzina si nr km parcursi digital)

  2. Numai la Sigur la volan sa nu mergi, sa te rogi de instructor sa faci ore, iar el sa-ti spuna ca nu face ca nu-l platesc sefii. Iti spun ca am patit. Am facut 3 sedinte de aprox. o ora in poligon si o sedinta de 30-40 min in oras. Ma mir ca am luat examenul din prima...

  3.  

    Poate suna ciudat intrebarea, dar de ce nu iti faci tu contul tau de ebay? din cate tin minte, era gratis, iti mai trebuia un cont de paypal (pe care din nou poti sa ti-l faci singur), si comanzi direct pe numele tau.

    Deoarece engleza mea e spre zero..
  4. Din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", cam asta se poate intampla daca gropile se acopera cu pietris.

    Undeva in Deva, inainte de urcarea spre podul in lucru de la capatul autostrazii :).

     

    Prin urmare va trebui sa repar motocicleta :( .

    Stiti vreun TDM la dezmembrat? As cauta carena fata + plasticul din jurul ceasurilor de bord + cadrul metalic pe care e prinsa carena/farul.

     

    Ultimele 2 nu s-au accidentat acum, dar daca tot trebuie desfacuta, as rezolva mai multe cu ocazia asta.

     

     

    PS: Ar fi si varianta cu reparat carena undeva...

    Plasticul care tine ceasurile se numeste panou interior.. mi-a venit si mie astazi dupa 3 saptamani de asteptare si m-a costat 293 lei...
  5. Salutare, am postat cam peste tot unde se poate insa fara nici un raspuns favorabil de aceea m-am gandit sa va intreb si pe voi posesori de TDM daca aveti urmatoarele piese pentru un TDM (evident) modelul 4TX: jug inferior, ghidonul, un parbriz (poate fi si standard nu fac pretentii), si acel plastic de pe bord care tine ceasurile. Merci!

×
×
  • Creează nouă...