Sari la conținut

Ungureanu Tiby

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ungureanu Tiby

  1. am pus un fir de la releu de pornire si l-am mufat unde vine imbinat contactul, si se aprinde bordul ca inainte si merge tot, dar ramane problema scanteii am dat magnetoul jos si l-am inlocuit cu altul de rezerva apoi am luat becul si cu alea 2 fire si l-am mufat la cablurile ce ies din magnetou, am dat la automat si se aprinde becul.

  2. le-am verificat pe toate, sa iau un set intreg si sa le schimb pe toate ? poate or parea ele bune poate sunt defecte, daca ar fi afectat regulatorul de tensiune tot s-ar aprinde lumina in bord, trebuie sa fie altceva, vreun scurt sau de la baterie vin 2 minusuri una pe cadru si una pe motor unde are semnul (-) de la masa se poate sa nu se aprinda becurile ?

  3. @jerry_mcrie Pai am vrut sa vad intai ce spun baietii de pe forum, daca nu ii dau de capat o sa o duc la mecanic :D ca un incepator as vrea sa invat mai multe nu doar sa o duc la mecanic,sa stiu si eu cat de cat :)


    » Post actualizat in 07 Feb 2015 18:24

    @iulian-isaia nu eu le-am inversat un "mecanic" prietenas de al meu :) si stai linistit ca nu am pus ulei de auto doar intrebasem but never mind

  4. Kawasaki zxr 400 L 1991, am verificat toate si de la panou siguranta principala de 30A si celelalte :) cea din releu nu e arsa dar releul nu transmite curentul mai departe pentru ca daca pun direct de la baterie la electromotor invarte, lipsa scanteiei poate fi cauzata de releul de pornire ?

     

    @vlad58 De la baterie vine masa in 2 locuri un circuit pe langa electromotor si altul pe cadru cel cu + vine direct la electromotor

×
×
  • Creează nouă...