Sari la conținut

clif

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de clif

  1. era dar am vrut caremele de la cb500 r parca alea mari pana jos si la achizitonare le-am dat pe cele mici la schimb dar acuma vreau sa vand moto si asi vrea sa o dau si cu celelalte in caz ca viitoru proprietar vrea sa o faca naked

  2. O sportiva de 1000 se conduce mai usor decat una de 600. Am testat si pe strada si pe pista. Nu conteaza cat de solid esti, nu are legatura cu motocicleta pe care vrei sa o cumperi decat foarte putin in cazul de fata, vei ajunge cu picioarele la pamant si ai sa poti sa o plimbi in parcare tinand-o de ghidoane.

    Sportiva de 600 este in principiu mai usoara. Ar trebui sa frneze mai bine si sa iti permita sa te strecori mai usor daca intri in trafic aglomerat. Consuma mai putin daca nu tragi tare de gaz. Cu toate astea, este tot o motocicleta de pista si ar fi pacat sa nu vada macar o data circuitul. Puterea dar mai ales cuplu sunt spre linia rosie, prima parte a turometrului este blanda. Desigur ca se poate conduce chiar foarte usor si elegant, si cu siguranta te vei descurca.

    Sportiva de 1000 are motorul cu mult mai mult cuplu deci o poti conduce usor la mers civilizat sau semi-sportiv pe strada. Nu e foarte grea desi ai putea fi tentat sa crezi asta. Are avantajul ca, ajungand sa-i exploatezi mai greu mare parte din puterea si cuplul maxime oferite, te vei plictisi de ea mai tarziu. Si asta este o motocicleta de pista deci nu trebuie sa ratezi cu ea macar un circuit.

    Eu m-as feri de 1000rr 2004-2005. Sunt grele si mai putin manevrabile. 2006-2007 sunt mai bune dar nu asa reusite in comparatie cu concurenta. Din 2008 incolo sunt senzationale insa si foarte usoare, zici ca esti pe una de 600.

    ms pt sfaturi tuturor initial o sa ma urc pe ambele modele si o sa vad pe care ma simt mai bine si apoi o sa ma decid o sa tin cont si de sfaturile voastre si o sa pun totu in balanta(nu imi iau moto sa ma dau pe pista ca daca e vb de pista deja tre sa recalculam bugetu pt cateva modificari dupa ce o iau. imi iau sportiva ca imi plac sportivele si o sa ma dau pe sportiva cat imi permite sanatatea dupaia schimbam cu choper)

  3. `

     

    nu are sens ce vrei tu, adica parerea unui posesor, e o experienta subiectiva, e ca si cum ai intreba pe cineva despre un gust sau o culoare, pana nu ai tu o experienta descrierea e aproape egala cu 0. deci cel mai bine ia si da o tura cu motorul pe care vrei sa il cumperi si te hotarasti dupa.

    referitor la amortizorul de ghidon sau explozia de putere, genul asta de motociclete au fost construite pentru oameni relativ normali adica pot fi conduse de aproape oricine daca chiar vrea asta, tu controlezi motocicleta nu ea pe tine, deci tu hotarasti daca mergi in 3-4000 rpm sau 14000. singura chestie la care e bine sa fii atent e ca o motocicleta sport se conduce diferit de una touring, in sensul ca are unghiul de bracaj mai mic si, stai in o alta pozitie pe ea, ..., deci esti oarecum din nou incepator cand schimbi tipul de motocicleta.

    am uitat sa precizez, am 1.73m, 62 de kg si nu am avut probleme cu greutatrea si volumul motocicletei mele care e putin balenuta.

    lasa canici cu cb-ul nu imi e rusine ca are 200kg e normal sa o iau iara de la capat ce total diferit rr-ul indiferent ca e de 600 sau 1000 comparativ cu cb-ul

  4. eu zic ca daca nu e problema cu banii pe care ii cheltuie in plus cu un motor mai mare poate sa il ia. eu am trecut de la mink de 125 la gsxr de 750 si nu am avut probleme :cheers:

    nu bani is problema sau felu in care se comporta stiu ca e mare diferenta de la cb la rr indiferent care o sa il aleg nu is maniac cu viteza dar mie unu mi sa pus pata pe cel de 1000 si mai e un mic detaliu nu o sa rulez cu el pe soselele plaiurilor mioritice momentan locuiesc in spania si aici o sa ma dau cu el se circula oarecum altfel eu vreau sa stiu parerea unui posesor de 1000 sau de 600 si ma intereseza daca asi putea sa stapanesc asa ceva(stiu ca ai nevoie de amortizor de ghidon si ca au explozie de putere cele mari si alte mici detalii)ms oricum pt sfat o sa iau in calcul cele sugerate

  5. Va salut pe toti!!!

    Dragi useri si motociclisti,sunt nou in lumea motociclismului.Inca nu am o motocicleta,dar vreau cit mai curind sami iau una.Cred ca m-am indragostit in modelul cbf 500,imi place foarte tare,dar dupa cum va spuneam sunt nou si nu ma prea pricep la ele,as avea nevoie de niste pareri pro sau contra a acestei motociclete.Cine o are sau stie ceva despre ea scrieti va rog frumos.Am nevoie de ajutorul vostru...

    sal eu unu am un cb500 si sunt multumit de el nu e ea prea rapida dar nici inceata e foarte manevrabila in viraje e ok zic eu si e foarte friabila

  6. Poate datorita faptului ca modelul respectiv nu e carenat??????? Cu destul ingeniozitate cred ca poti adapta o carena, sau cere sa-ti fie facuta una pe comanda.

    Dar totusi... de ce sa-ti iei un model naked daca vrei sa-l imbraci dupa? Mai bine te orientai la un GS500 ala vine in ambele variante.

    nu vreau decat carena fata cu far si atat

    post-8571-1214655446.jpg

  7. multam la amandoi, am gasit unu de 150 pana la urma si l-am pus pe ala

     

    @pogor- da, am fost ok, nu am cazut pt ca mergeam relativ incet cand s-a intamplat, iar de vina cred ca am fost eu :kali: post-21654-1213619034_thumb.jpg

    am si eu o intrebare de la ce model e carena fata cu faru din poza?

    post-8571-1214650744.jpg

  8. salut ..am aflat carei baiu cu vibratiile...ambreiaju..coroana de ambreiaj de dusa....deci CAUT AMBREIAJ CB 500 DIN 94

    am gasit ambreiaj de cb dar e din 99 in haynes nu ice cas diferite deci teoretc is la fel ...stie cineva daca se potrivesc?

    multzumesc

    salut!

    incearca la louis ca au piese si pt cb din 94 eu unu de la ei imi fac comanda

  9. Wrong! just me arata asa ca in poza urmatoare (sper sa nu ma omoare ca i-am pus poza aici ) :ok:

    poza e din galati din toamna asta

    iar motoru e din braila de la magazinul honda

×
×
  • Creează nouă...