Sari la conținut

isai@

Super Membru
  • Număr conținut

    597
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de isai@

  1. Foarte usor sa arunci cu pietre si sa ii critici pe altii, foarte usor dar in acelasi timp urat. Ma intreb oare, colegii care sar cu acuze..ca vitezane...ca circuit pe DN..oare au mers toata viata lor numai la litera legii? Ce aveti cu oamenii? Au mers prea tare poate pentru sectorul de drum respectiv, a fost si este decizia fiecaruia cum merge...cine va da dreptul sa ii judecati pe altii? sunteti oare perfecti?

    Da, este mare pacat de baiatul care a murit si de suferinta familiei, dar daca acum ii acuzam ce reusim? Va invata un posibil nou motorist ceva din asta? SIncer nu cred...in astfel de cauzuri intervine uitarea foarte repede. Singurii care pot sti exact ce si unde s-a gresit sunt cei implicati.

     

    Sanatate multa colegilor implicati!

    RIP si condoleante familiei!

  2. nu e nici un comentariu rautacios, doar instant karma pentru un biet biker "nevinovat"

    din cauza lui si a celor ca el, de cativa ani am o retinere in a spune ca sunt motociclist

    sanatate si "pay back" usor racer ului

    Ce usor este sa ii judecam pe altii, usor si totodata nedrept. Este penibil sa cataloghezi o persoana pe care nu o cunosti.

    Sanatate colegului nostru.

  3. Abuzul a dus la moartea unui om, nu doar groapa din asfalt si viteza...

    Abuzul, fara acele gropi nu ar fi ucis acest om. Cauza principala, din punctul meu de vedere a fost starea drumului, mai exact slaba semnalizare a lucrarilor din carosabil.

    Este un moment in care, noi, comunitatea moto, trebuie sa contam, un mars de protest se impune. Din pacate trebuie sa moara copii pentru a nu mai avea caini pe strazi, sa moara motopolitisti pentru a avea o groapa semnalizata corespunzator....etc. Nu putem sta impasibili, insa trebuie sesizata diferenta intre actiunea de comemorare si cea de protest.

    Condoleante familiei indoliate.

  4. Salut,

    Eu mi am pus xenon dupa primul drum mai lung afara facut noaptea, cand am constatat ca cu becul original nu se vede mai nimic.

    Cu xenonul se vede mult mai bine si nu mi a facut impresia ca ar deranja faza scurta pe altii.

    Din pacate nici cu xenonul nu s f multumit noaptea, poate ca nu i reglat bine, drept urmare i am pus provizoriu doua proiectoare sa vad ce iese...

    Salut, am vazut in poza ca ai crashpads dedicat GSR, ai reusit sa le cumperi cu mai putin de 500 ron? Daca da, imi transmiti te rog sursa?

    Multumesc si asfalt uscat!

  5. P.S. permis de 3 ani anul asta prima moto, anul asta 7000km

    Asta este cel mai ciudat din tot ceea ce ai declarat pana acum. Îmi pot sari toti in cap, iar tu te poti supăra, daca dupa 5000km in oras asa gandesti/actionezi eu mă declar fff surprins. Cum poti da vina pe acel sofer? Mergeai fix pe linia continua/pe trecerea de pietoni/ masina stationa....ce pretentii ai? Acei 5000km au fost facuti in sufragerie? Te rog sa nu te superi, gandeste-te bine!
  6. Am fost baiat sa anunt ca se lasa cu control din cauza unui (motociclist), si daca aveti probleme cu actele sau motocicleta sa evitati strada saptamana asta, dar vad ca sunteti pusi pe caterinca proasta ! Asa este ma cu voi mereu , acasa pe caterinca , afara sa traiti sefu ! :))

     

    Ne vedem in trafic !!!

    Si nu este pentru prima data, imi amintesc despre cum l-ai ajutat pe colegul din Calarasi, cu un Fazer albastru parca, care a avut accident la Piata Muncii, atunci ai fost bun...

    Acum de ce s-au agitat colegii asa nu imi dau seama. Se pare ca faptele bune se uita imediat.

     

    Cele bune!

  7. Pentru a fi motociclist in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa ai carnet si totodata sa fi atent mai ales la cei din jur, la mediul inconjurator care in trafic se schimba mereu, nu este static precum copacii si lanurile de porumb prin care ai invatat sa te dai. Sa fi constient de lipsa de experienta si maturitate pe care unii inca o mai au, fie aflati la ghidonul unui motor sau in dreptul volanului. E bine macar ca prima ta lectie ai invatat-o suferind doar pagube materiale.

     

     

    Spor la scoala de soferi pe care speram sa o incepi cand inplinesti varsta. Sanatate.

    Incepi sa fii amuzant! Tine-o tot asa!

×
×
  • Creează nouă...