Sari la conținut

alifly

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alifly

  1. Multumesc frumos Ivane!

     

    Am sa-i pun si un parbriz custom made ,am cumparat plexiglas termoformabil si cand o sa am timp o sa-i modelez unul  pe gustul meu. Am si plotogul ala cu care a venit motorul dar ma enerveaza la cum arata.😃😃

  2. Ziua buna tuturora! (in mod special D -lui Ivan pedala!).Ma numesc Alin Olingher si la recomandarea D-lui Ivan pedala in urma, cred cu 10 ani,astazi am reusit sa cumpar una moto BMW F 650 ST. Pe ,, vremuri" onorabilul Domn Ivan pedala recomanda motocicleta BMW 650, iar eu am luat-o ca tema de casa...(recunosc efectul intarziat). In situatia data nu pot decat sa-i multumesc! Asadar , mult resepect onorabile! Despre motor ce sa zic, Fabricatie 2000,unii dintre voi cred ca o cunoaste-ti : BMW F650 ST culoare verde Kaki Nr. de inmatriculare GJ 33 HHH . In zilele urmatoare revin cu poze!

  3. Ziua buna ! Am rugamintea daca cineva a inlocuit un releu de incarcare SH532B-12 cu un releu de incarcare de BMW GS sa ma lumineze si pe mine. Ideea este ca cel de GS are 7 fire , cu unul verde in plus si nu stiu cum trebuie legate . Am inteles ca firele verzi sunt pentru senzori. In alta ordine de idei la releul meu defect am gasit ca are 280 de W iar cel de GS are 400W. Dac cineva de pe forum este in masura sa ma ajute cu explicatii as ramane indatorat.

     

    LE. Deasemenea daca merge inlocuit cu SH 532-12 (faraB) ?

    Multumesc! Alin

×
×
  • Creează nouă...