Sari la conținut

Richie

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Richie

  1. Salutare.

    Sunt si eu in cautarea unui nou moto si ma intreb cum se comporta la drum lung.Amortesti pe ea,pozitie,dureri de fund etc

    Cat de inalta e?Nu am reusit sa ma urc pe nici una cutoate ca as vrea.Am 1,75 m,ma gandesc sa nu fie prea inalta.

    Multumesc

    Salut, eu am 1.74 si pot atinge cu ambele varfuri jos, ei spun ca are 88 de cm pana la sa. Maxim am facut 200 de km si a fost chiar ok. Mai multe detalii gasesti si aici http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/adventure/xt660x.aspx?view=featurestechspecs

  2. Donez Casca Highway 1, braincap police, marimea XL. Mi-a cumparat-o cineva acum cativa ani si e mult prea mare pt mine. E foarte putin zgariata, folosita de cateva ori. Predare in Timisoara.

    s-a dat :)

  3. Donez Casca Highway 1, braincap police, marimea XL. Mi-a cumparat-o cineva acum cativa ani si e mult prea mare pt mine. E foarte putin zgariata, folosita de cateva ori. Predare in Timisoara.

  4. Salut, nu e normal sa ajunga la plasticul acela alb. Patina respectiva mai are un cauciuc deasupra plasticului alb care se uzeaza in timp din cauza frecarii cu lantul. Este o piesa consumabila care se schimba dupa ce se uzeaza. Eu ti-as recomanda sa faci urmatoru lucru( pe care l-am facut si eu de altfel):

    Daca te uiti deasupra lantului in partea de sus, o sa observi ca pe cadru este prinsa o patina identica, care in mod normal opreste lantul in cazul in care bascula ajunge la cursa maxima in partea de sus( daca nu faci hard enduro sau nu sari cu motorul, ma indoiesc ca va fi vreodata cazul), pe care o poti inlocui cu cea uzata din poza, bineinteles dupa o lubrefiere adecvata astfel incat ea sa se poata roti pe surub usor. Cand se va uza si aceasta o sa poti sa iti cumperi un set nou si sa faci la fel.

    Salut, multumesc mult pentru raspuns. M-am mai documentat si am reusit sa fac rost de cauciucul care lipsea.

  5. Salut, am si eu un xt660x din 2006 si vreau sa intreb daca e normal ca lantul sa atunga pe plasticul asta. Tin sa mentionez ca mecanica nu e punctul meu forte :)))

     

    2014_11_03_15_23_46.jpg


    » Post actualizat in 04 Nov 2014 16:47

    2014_11_03_15_23_46.jpg

×
×
  • Creează nouă...