Sari la conținut

tom67

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tom67

  1. Este vorba de motociclism aici.

    Off: Am intalnit persoane pe munti f de treaba, cazul tau se refera la persoane ce merg in pantofi pe munte. Eu discut despre altceva. Ceea ce spui tu se refera strict la creste iarna, cand este nevoie de acel echipament tehnic si coarda. In rest poti merge oriunde cu persoane ce au ca pasiune muntele.

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 12:02

    Edit: Daca este un admin binevoitor sa stearga posturile pana la #12..

    subscriu

  2. iti repet inca o data. nu am nevoie de lectiile tale de viata..nici tu nu ai nevoie sa mi le dai mie. sigur ai altceva mai bun de facut..poate ar fi cazut sa iti reorientezi resursele catre acel ceva. sau vrei neaparat sa strici tu topicul asta pt ca nu iti place?


    » Post actualizat in 10 Jan 2016 11:30

    am aceeasi ani de motociclism pe care ii ai si tu...si multe ture la activ. stiu ce vb si stiu ce anume caut. lasa-ma pe mine sa aleg ok?:)

  3. Daca la aspectele astea te-ai gandit inseamna ca te pricepi la remorci moto dar ai mari probleme de comunicare. Cel putin in scris pe forum.

     

    Nu vad nicaieri expuse aspecte legate de greutatea mobrelor, volumul lor, ampatament (ca si asta conteaza cand o pui pe remorca), masina de tractare, volumul si greutatea bagajelor care tre' sa incapa in masina (nu spui ce masina e, daca are sau nu "cosciug" deasupra, daca se merge sau nu cu pasageri (si asta conteaza prin prisma incarcaturii masinii sau a (dis)confortului la dus si la intors etc.

     

    Practic tu nu spui nimic si dupa aia te plangi ca te intreaba lumea. De-aia ti-am si zis ca sunt indoit in privinta stiintei tale de a planifica o tura de genul asta in asa fel incat ea sa iasa bine pentru toata luimea si din toate punctele de vedere. Si de-aia ti-am dat si sfaturile de mai sus, ca sa te ajute pe viitoar sa eviti transformarea unei calatorii intr-un fiascao.

    Daca ai fi scris in primul post exact ce vrei sa faci, de ce material dispui, care sunt limitele de incarcare si alte asemenea amanunte niscutiile astea nu ar mai fi avut loc.

    mai omule. lucrurile astea se discuta cu cine e interesat. nu am dc sa le discut cu tine. vrei sa iti dau si cnp u ?

     

    tocmai de asta am zis daca ai dubii iesi de pe topic. daca te intereseaza cu adevarat nu mai sabota topiul si fii constructiv. chiar nu ma intereseaza ce dubii ai tu in privinta mea .

     

    aici e ca la magazin. nu-ti place ce vezi te duci la alt magazin. vezi ca mai e un baiat care organizeaza de multi ani ture in alpi...sigur se gaseste ceva de care sa te legi si acolo sunt sigur

  4. ghinion mare ai avea

     

    Si eu credeam pana acum ca pot pleca cu necunoscuti la drum, dar daca dau de "kollar"?


    » Post actualizat in 10 Jan 2016 11:06

    Nu stiu care din noi ar avea mai acut nevoie. Unul care da sfaturi pe forum sau unul care cauta prieteni pe forum...

     

     

    caut oameni pasionati de moto ca si mine , nu forumisti cu 2 km pe moto si 4782307230 de posturi ;)

  5. Da! Facand topicul pe forum ne-ai cerut tuturor parerea. Te-ai prins?!

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 10:19

    Vezi mai sus oameni care te-au intrebat acelasi lucru.

    Si, oricum, ar trebui sa zici merci ca m-ai gasit macar pe mine care sa fiu dispus sa te sfatuiesc de bine. Si gratis.

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 10:20

    La ce topicuri tampite deschizi fac pariu ca daca te-ai fi apucat de motociclism si de forum o data cu mine m-ai fi batut pana acum la numarul de postari. Mai ales ca vad ca reprezinta un criteriu important pentru tine.

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 10:27

    Nici eu nu m-am certat cu tine pana sa te apuce aerele de superioritate in legatura cu capacitatile tale financiare si motociclistice. Initial am incercat doar sa lamuresc ce nu intelesesera nici cei de mai sus, cati oameni vrei sa iei cu tine in functie de numarul de locuri disponibile pe remorca. Dar cand raspunzi "Tu ai avut vreodata remorca?" iti asumi o reactie contondenta din partea interlocutorului.

     

     

     

    pot sa-ti recomand un psihiatru bun. mi-a fost coleg de facultate

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 10:56

    si daca ai fi avut atata experianta precum te lauzi remorca ai fi stiut ca sunt probleme cu remorci de 3 motoare pe care incap doar 2 depinde ce motor este....ca nu poti sa tragi remorca mai grea de 750 de kg fara dispozitiv de franare...da ce stiu eu

  6. fratioare. ti-a cerut cineva parerea?lasa-ma pe mine asa cum nu stiu eu nimic despre motociclism si ce mai zici tu acolo si tine-ti parerile de expert pentru tine sau cine le apreciaza. iti mai repet odata ca poate nu ai inteles. daca nu te intereseaza topicul muta-te la altul . n-am intrat aici sa imi dai tu sfaturi de viata si despre excursia pe care ai facut-o tu odata si te lauzi toata viata cu ea.

     

     

    la cate posturi ai crede ca stai mai mult pe forum decat pe motocicleta

     

    nu am intrat sa ma cert cu nimeni . chiar nu ai altceva mai bun de facut duminica dimineata? bea si tu o cafeluta, relaxeaza-te .hai sa incheiem discutia asta inutila.

     

     

    ps: vorbeste la singular ca esti singurul caruia nu i-a convenit ceva :offtopic:

  7. fratioare. ti-a cerut cineva parerea?lasa-ma pe mine asa cum nu stiu eu nimic despre motociclism si ce mai zici tu acolo si tine-ti parerile de expert pentru tine sau cine le apreciaza. iti mai repet odata ca poate nu ai inteles. daca nu te intereseaza topicul muta-te la altul . n-am intrat aici sa imi dai tu sfaturi de viata si despre excursia pe care ai facut-o tu odata si te lauzi toata viata cu ea.

     

     

    la cate posturi ai crede ca stai mai mult pe forum decat pe motocicleta

     

    nu am intrat sa ma cert cu nimeni . chiar nu ai altceva mai bun de facut duminica dimineata? bea si tu o cafeluta, relaxeaza-te .hai sa incheiem discutia asta inutila.

  8. Imi permit linistit sa plec si singur . Nu e prima oara cand o fac asa ca nu iti mai da cu parerea despre ceva ce nu cunosti.
    N am nici un prieten. Sunt pustnic
    » Post actualizat in 10 Jan 2016 09:59
    Ar fi de bun simt daca nu te intereseaza excursia asta sa te muti la alt post

  9. Daca atata loc am ce sa fac? Daca citeai atent primul post scrie daca e cineva interesat de o tura etc in conditiile date. Daca se aratau 10 insi interesati imi cumparam camion? Daca cineva are remorca mai mare sau masina care sa traga 1 tona pana une vrem sa ajungem nu tin neaparat sa folosesc masina mea. Astea sunt posibilitatile de care dispun acum.

    » Post actualizat in 10 Jan 2016 09:33

    Ideal este sa fie 3 motociclete. Grup restrans. Mai putine discutii. Costuri minime.

×
×
  • Creează nouă...