Sari la conținut

giugi

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de giugi

  1. Mutumesc de toate shelea! :blbl: :baldy:

    Domnilor, domnisoarelor si restul.... va multumesc pentru intensa munca de aparare pe care ati depus-o in favoarea sotiei mele.

    Ca sa nu fiu inteles gresit :banana: , eu am postat aceasta intamplare aici, nu pentru a starni polemici si scandaluri scriptice, ci pentru a se trage putina invatatura ca NOI toti putem gresi, si implicit putem deveni victimele propriei imbecilitati. Asa ca, avand in vedere ca in noi toti, (vorbesc aici de cei care chiar se dau pe doo roti) suntem supusi unei mari doze de risc (asumat constient, cred eu :blbl: ), trebuie sa invatam cate ceva din pataniile fiecaruia dintre cei care posteaza aici.

    E bine si sper ca aceia dintre forumisti care au urmarit discutia aceasta de la inceput sa fi invatat cel putin un lucru, si anume ca "a te da mare" pe doo roti este in foarte (cele mai multe) cazuri = a te da rece catre autopsie!

    Asa ca.... multumesc lui Dumnezeu ca ai mei sunt bine, ca eu sunt bine si ca voi, cei care sunteti mereu pe doo roti sunteti bine! Fara a parea ciudat va spun ca ma rog de fiecare data cand merg la culcare sa fim toti bine, sa nu ne busim, sa nu fim busiti, sa raman sanatosi si sa murim (ce mama dreaq) de batranetze!

     

    Va doresc tuturor puterea intelectuala de a conduce 2,3,4,5,6.... sau cate roti vreti voi, sa aveti vreme buna, asfalt uscat si cat mai putini imbecili in fata si la stanga!

     

    Acelora dintre voi care au copii, sau vor avea (Habemus newprofiler1978).... le doresc sa nu le atace nimeni integritatea familiei, nici macar vu un capacel de ventil de roata de motor, sau mai stiu eu ce!

    @cmatei... lasa frate, tu sa fii sanatos ca nu-ti trebe musai motor! :banana: :banana:

     

    ...Va (ne) doresc ochi mari, multi & bine deschisi + asfalt uscat !!!

    P.S. Cand se organizeaza in zona Sibiului o intalnire de forumisti sa beu si eu cu voi??? :banana: :D

     

     

    VIVAT!

  2. domnilor (si stimata dra. cmatei), imi cer scuze ca v-am deranjat susceptibilitatile, insa continui sa persist in a crede ca nu a dat Dumnezeu pe pamant destule epitete si etichete (sa traiesti nene vrajitorule!) pentru un om care pune in pericol, din prostie si teribilism, viata unui alt om, a unui copil cu atat mai mult. indiferent ca este motociclist, pieton (te pup, iubita Cono...) sau sofer de autoturism. in rest, ma alatur tuturor celor cu capul pe umeri care au postat aici, si nu pot decat sa ma bucur ca familionul lui hondaxx este OK, atat din punctul de vedere al sanatatii, dar si juridic :banana:)

     

    E incredibil ca nimeni nu a inteles ce a vrut sa spuna cmatei, ba unu se mai si grabeste cu etichete si epitete. Filozofia asta ar trebuie sa va fie arhicunoscuta ca e singura cale de supravietuire. Si anume: totdeauna e vina MEA si numai a mea intr-un accident in care sint implicat. Ca daca mureai nu te mai incalzea ca legal ai dreptate. Ce vrei tu este sa eviti sa intri in accident, sa stai in spitale, sa mori, etc. Lege nu are nici o legatura. Asta insemna ca trebui sa conduci mereu pregatit pentru orice idiot si orice cascadorie, nu sa te culci pe o ureche ca esti legal.

    Daca treci pe verde fara sa casti ochii si te spulbera unul care venea pe rosu nu vad cu te mai ajuta ca ala face dosar penal si 2 ani cu suspendare. Doar sa te simti bine compatimit aici pe forum.

     

    corect 100% si coerent! este valabil pentru oricine este in trafic, indiferent ca conduce ceva pe 2 sau 4 roti, sau merge pur si simplu pe jos!

  3. Nu vreau sa fiu rau, si-ti inteleg supararea, dar sotia ta NU s-a asigurat suficient, in conditiile in care, daca pricep bine, motocicleta avea prioritate.

     

    Nu ii iau apararea motociclistului in nici un fel, dimpotriva. Dar... la mai putin de 100, putea foarte bine sa fie o masina. Cu siguranta urmarile ar fi fost altele pentru sotia ta si copil. Acel "kamikaze" cum il numesti tu, plateste acum cu oase rupte pentru doua lucruri: ca a mers ca un inconstient SI pentru ca sotia ta nu s-a asigurat.

     

     

    Mosule, cu tot respectul pentru barbitza ta, dar esti IDIOT... Daca dai peste un putzoi cu motor de viteza care face slalom pe loc in spatele tau pentru ca nu stie pe care latura sa te depaseasca, degeaba te asiguri tu din secunda in secunda, pentru ca o data este in spate, dreapta, o data este in spate stanga... Problema in accidentul de la Praga este ca putea sa moara un copil din cauza unui idiot. Vrei viteza, mergi, nene, pe autostrada, du-te pe un circuit special amenajat, frige-o dimineata devreme pe bulevarde... Mi s-a intamplat personal: eram pe Kiseleff, intre Casa Scanteii si Arc, in masina, si in fata mea s-a apucat unul fa faca wheelie; am franat, gandindu-ma ca i s-ar putea intampla ceva, si bina am facut, pentru ca reintoarcerea rotii din fata pe asfalt, i-a fugit roata din spate si cu greu a reusit sa redereseze motoru'; noroc ce din sensul opus nu venea nimeni. Dar, te intreb eu: daca venea si-l facea muci, cine era vinovat: soferul masinii si cu mine pentru ca l-am fi luat sub roti (ar fi fost inevitabil, chiar dca mergeam incet, constient ca se poate intampla ceva rau), sau imbecilul care se dadea mare pe o artera circulata. Si nici macar nu era lume pe strada la ora aia, ca sa zici ca voia sa se dea mare. Bai, nene, cand ai un motor fain, poti si sa-l impingi, si tot se uita lumea adirativ la tine. Ca daca o patesti si ajungi sa te scoata din casa cu picioarele in fata, nu te mai admira nimeni; iti dau hainele la saraci dupa sase saptamani, iti vand motorul (admitand ca ar mai fi ceva de vanzare...) si ramai o amintire.

     

    In urma cu cateva saptamani, sotia mea conducea linistita prin Praga. Orasul Praga. Totul frumos, totul in regula. La un moment dat, SEMNALIZEAZA stanga :banana: , SE ASIGURA :banana: si vireaza. Pana aici totul ok. In secunda in care masina era aproape perpendiculara pe axul drumului, bum, trosc, boong! Masina este mutata 3 metri in mijlocul intersectiei, iar copilul nostru (in varsta de 7 luni, si e viitor :D ) care era in scaunul pt bebelusi in spate zboara din centuri pana in portiera dreapta spate. Sotia, care nu a patit nimic, se da jos, sare ca arsa la copil, aduna copilul dintre scaunel si portiera! Spre extrema ei (a noastra, ulterior) copilul nu a patit nimic, decat o mica zgarietura la picior si un genunchi luxat usor, datorate iesirii PRIN centura de siguranta a scaunelului. Toata actiunea s-a petrecut in 3 - 4 secunde. Dupa toata "actiunea" asta, sotia mea, cu copilul in brate realizeaza ca CEVA a trosnit-o, si s-a dus SA VADA, (pentru ca pana nu a scos copilul NU a vazut nimic in fata ochilor) ce s-a intamplat. Surpriza.... un TEMBEL, ca altfel nu il pot numi, tocmai intrase in ea. Viteza oficiala (calculata de radaul masinii de politie care ERA in intersectie), 98,767kmh! Tipul NU a predat lingurita, a avut sansa de a fi fost protejat de tzoale bune, dar si-a rupt diverse chestii. Nici nu m-a interesat sa stiu ce si cum s-a intamplat cu el, kamikaze pentru mine este un subect inchis...

    Acum pentru ca si eu sunt OM, sunt si motociclist.... merita copilul meu sa ii fie JUCATA VIATA LA MOTO-LOTO DE UN BIKER IDIOT????

    Daca sunt tatici printre voi, astept pareri! Eu sunt 180% de parere (mai ales ca am vazut inregistrarea video a politiei din Praga) ca IDIOTUL facea chestii de circuit prin oras! Acum realist vorbind, stiu ca sunt si uscaturi prin minunata padure a motociclistilor de pe glob..... dar NU NUMAI conservarii sunt de vina! Inainte de a condamna MEREU soferii de conserve, ganditi-va, va rog, si la aceia dintre NOI (pentru ca si eu la vremea mea am facut :banana: ) care fac racing in oras! Sunt soferi buni, (sotia mea e cel mai un sofer de conserva pe care il cunosc), soferi foarte buni care NU au timp sa vada IDIOTII care ruleaza in oras cu viteze extrem de mari!

    Va rog sa interpretati acest mesaj NU ca fiind ANTI - MOTO, nici PRO CONSERVA.... ci ca UN APEL LA OCHI DESCHISI si la NON - VIOLENTA....

    Va doresc OCHI MULTI, MARI SI BINE DESCHISI....dar inainte de toate va doresc tuturor sa aveti intelepciunea de a CONDUCE o motocicleta, NU DE A FI CONDUSI de ea!

    Fiti intelepti si nu veti deveni criminali!

    Asta va doreste din suflet un frate

    hondaxx

     

     

    Vezi ca este un IDIOT, ceva mai incolo, care o scoate vinovata tot pe sotia ta; nu are motor si nici nu ar trebui sa-l lase cineva sa-si cumpere... Conduc din 1988 si numai experienta in traficul bucurestean m-a facut sa francez pe Kiseleff cand un mare (cuvant urat) de 20 de ani facea un wheelie ca sa se dea mare... Cand a repus roata din fata pe pamant i-a fugit spatele si abia a reusit sa stapaneasca motoru'; noroc ca din sens invers nu venea nimeni, ca altfel muci il faceam: ala din fata il lua din plin si l-ar fi trimis exact sub rotile mele. In atari conditii, va intreb, stimati si mult admirati domnisori care conduceti gsxr-uri coborati direct de pe trotinete, cine ar fi fost vinovat: va spun eu: motocicliestul, dar el ar fi scapat usor: ar fi dar ortu' popii, insa eu as fi infundat puscaria. Deci: daca doriti sa va dati mari, mergeti nene in Germania, inchiriati-va ora pe circuit in Tunari sau sculati-va mai devreme si mergeti pe bulevarde la ore matinale, cand puteti sa va desfasurati. Sau puteti-va Romparkin in vodca si dati-va cu skateboard-ul... Asfalt uscat tuturor!!!! hondaxx: sotia ta NU ARE NICI O VINA; bine ca nu au patit nimic nici ea, nici bebe. Cat despre ala, tot desgustul meu...

×
×
  • Creează nouă...