Sari la conținut

Benedek Virvil

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Benedek Virvil

  1.  

    + fanfara cu 500m inainte

    » Post actualizat in 25 Aug 2015 14:01ca la probele speciale la raliuri

    Pe mine cine ma atentioneaza ca circula unu cu 200 noaptea si vine din fata?

    Pe meses in Zalău ,din doua benzi pe urcare si una pe coborâre,au reușit sa facă un circuit de viteza.Astept cu nerăbdare ziua cand se vor ciocni 2 motocicliști ,sa văd a cui e vina ....

    PS , tari motocicliștii ăștia care merg cu 200 km la ora pe linie dreapta ,si in curbe fumezi o Țigara dupa ei

  2.  

    Pai cu atat mai mult, prin manevra sa politistul a pus in pericol atat viata SUSPECTULUI cat si pe a sa personala, ca sa nu mai amintim de pericolul potential pentru ORICINE s-ar fi aflat in zona la momentul respectiv! Lipsa completa de profesionalism!

     

    Sau s-a schimbat legea si nu stiam eu si cumva in cazul in care exista indicii sau suspiciunea ca un participant la trafic nu poseda permis de conducere trebuie oprit prin metode ilegale?

    Definește prima data unde este granița între legalitate si ilegalitate...privită prin prisma polițistului ,si a motociclistului mort.
  3.  

    Politistul ar fi actionat periculos doar pentru pielea lui daca incerca sa opreasca un TIR (sau macar un alt autoturism) punandu-se brusc de-a curmezisul in fata lui ! Ma refer la modul constient, pentru ca chiar si in cazul unei motociclete o astfel de manevra este extrem de riscanta... dar p-asta el n-o mai stia, sau cel putin in momentul respectiv nu a luat-o in consideratie.» Post actualizat in 25 Aug 2015 11:29

     

    Polisistul nu avea de unde sa stie cu siguranta acest lucru asa ca pana la proba contrarie ERA!

    O motocicleta care se înfige intr-o mașina cu peste 100 de km la ora .... Nu e chiar o Gaza care ți se lipește de parbriz... Si daca e si din lateral...te las pe tine sa calculezi daunele .In funcție de viteza si greutatea motorului cu pilot cu tot ....

    » Post actualizat in 25 Aug 2015 11:55

    INTR o vreme mai ieșeam cu motocicliști adunați ad hoc la o ieșire.Pe urma am renunțat.pentu ca trebuia sa fiu mai atent la ei decât la ceilalți participanți de trafic.nu își păstrau locul in pluton ... Te triplat in Depășiri .si tot felul de astfel de prostii.

  4. Salut,

    Lungime 18 inch, al meu este momentan pe motor dar pierde ulei, in special daca am pasager, daca e hopul mare atinge aripa.

    Ma gandesc la inlocuire daca pretul e ok sau eventuala reconditionare, motorul este din '89 si nu stiu daca s-a mai lucrat la el sau cata viata mai are amortizorul. M-am blocat fiindca nu am gasit cine sa bage azot in amortizoare in Cluj, e nevoie de 9,6 atm la modelul acesta, iar pe la vulcanizari unde am intrebat pot sa bage doar pana la 5 atm.

    du te la master Bike vis a sis de fostul real
×
×
  • Creează nouă...