Sari la conținut

NoFvckNoRide

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de NoFvckNoRide

  1. Buna ziua,

    Doresc sa fac cunoscut si punctull nostru de vedere:

    - Personal nu il cunosc pe dl Burlacu Daniel deci nu e vorba de vreun conflict mai vechi nestins.

    - In cei “7 ani nde acasa” am invatat ca nu ma pot adresa unei persoane pe care nu o cunosc decat la persoana a doua plural si doresc sa mi se raspunda la fel. Limbajul folosit de dl Burlacu mi se pare cel putin nepotrivit si m-a facut sa ma simt jignit.

    - Pana acum nu am avut de a face cu instante de judecata dar acest “incident” consider ca m-a lezat atat pe mine si pe echipa mea suficient cat sa las un judecator sa se exprime pe marginea faptelor.

     

    Astfel:

    - Acum cateva zile, in jurul orei 23, dl Burlacu Daniel a postat pe FB in grupul Bikeri Iasi ceea ce ati vazut.

    - Am verificat a doua zi in baza noastra de date din service si apare o singura intrare pentru o constatare la un zgomot “ciudat”la motor pe numele Burlacu Daniel cu cu moto nr IS83VFR, serie sasiu JH2RC46AX3M502265, cu 28291km.

    - Negasind nici o schimbare de anvelope pe numele Burlacu am scris comentariile pe FB – Bikeri Iasi.

    - La cateva minute dumnealui mi-a raspuns “mai ai si tupeu”.

    - Dupa alte cateva minute comentariile mele au fost sterse si eu am fost exclus din grup.

    - Dupa alte minute a fost sters complet postul.

    - Dupa alte minute dl Burlacu nu mai era nici administrator (sau moderator) pe acest grup si nici membru. (sau pb nu a fost niciodata - poate ma poate ajuta cineva cu memorie buna)

    - Astfel am considerat ca trebuie sa ne facem cunoscut piunctul de vedere si cum de pe FB Bikeri Iasi am fost “dat afara” am postat aici.

     

    Aceste au fost evenimentele. In alta ordine de idei, intre timp, am aflat ca dl Burlacu a fost cu motocicletele la un “garajist” din Iasi si acel domn a venit cu rotile la noi pentru a schimba anvelopele. Asta se intampla anul trecut in toamna dar nu a fost nici o plangere pe aceasta tema intre timp. Am vorbit cu acel domn care a venit la noi cu rotile si nici el nu isi aduce aminte sa fi fost zgariate. Daca imi semnala cineva atunci vreo problema cu siguranta am fi rezolvat-o amiabil. Chiar conteaza pentru noi satisfactia clientului, iar daca vreun coleg greseste rezolvam pe cheltuiala noastra problemele. Cei care ma cunosc stiu cat de multa atentie dau acestor aspecte.

     

    Astea fiind spuse cred ca din punctul nostru de vedere nu mai e nimic de completat.

     

    Marius Diaconu si echipa Madras

    "Garajist"? Serios? Pe garajistul ala il laud din toata inima. Un om foarte priceput si serios in ale mecanicii.

×
×
  • Creează nouă...