Sari la conținut

blue24

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de blue24

  1. am mers cam 5 minute, a facut autoaprindere imediat ce am oprit ...sau o fii facut in mers, nu mi am dat seama, am observat ca se accelereaza cand am oprit, oricum am pornit ieri motorul si pare ok (benzina era cu ulei)

  2. am mers maxim 5 minute cu motorul si ulterior a facut autoaprindere, plus de asta nu sunt sigur 100% ca era benzina fara ulei, aveam in doua canistre si nu mai retin care era cu ulei si care fara, maine verific sa fiu sigur, pentru siguranta se pune problema sa verific pistoanele sa nu se fi intamplat ceva ?

  3. salutare, am schimbat placutele de frictiune...nu i mare inginerie, in 20 de minute au fost gata, acum am alta problema cu motorul :)) l am pornit si zic hai sa ies in teste cu el sa vad cum trage cu ambreiaj nou, toate bune pana a inceput sa se accelereze singur .....partea haioasa era ca ii luasem curentul si tot mergea (motorul functioneaza direct pe baterie) am scos si fisele de la bujii... nimic ....pana nu i am taiat aerul si asta la propriu :))) am scos filtrul si am astupat cu mana carburatorul nu s a oprit, oare am incurcat eu borcanele si i am pus benzina fara ulei ? sa fie asta cauza ??

  4. salutare, am schimbat ambreiajul, doar placutele de frictiune, acum am o nelamurire.... mai trebuie sa fac ceva reglaje la oala de ambreiaj/la alea 5 suruburi sau la tija aia centrala ? ideea e ca daca l montez pe cadru si ii pun ulei nu l mai pot intoarce cu capacul in sus sa nu pierd uleiul pentru ca pierde pe undeva in partea de sus pe mijloc, ms

  5. salut, se schimba usor ambreiajul la o jawa 350ts ? mai exact in ce consta kit ul de ambreiaj ? se schimba doar placuta sau cu tot cu oala ?

    mentionez ca am motorul pus pe un kart, nu este pe motocicleta

    multumesc

  6. dap .. nu m am inteles cu dl cu PM ul de mai sus, voia 100 ron doar sa mi indice cum se leaga intre ele alea 6 fire ...adica verbal sa ma fac inteles (plus sa merg sa l iau de acasa si retur) , pai daca voiam sa le mai si cositoreasca si sa le puna cu manuta lui acolo...offf ....PENIBIL

  7. :)))) poate nu m am facut inteles... am toata instalatia originala cu redresor/releu incarcare/regulator, inclusiv alternatorul ...am nevoie de o schema simpla sa leg toate astea, astfel incat sa mi incarce bateria, nu am nevoie de semnale, pozitii sau alti "consumatori"

    ms

  8. salutare, incerc sa fac o instalatie electrica mai simpla pentru un motor de jawa 350 adaptat pe un kart, am toate piesele din instalatia electrica originala,am nevoie doar sa mi incarce bateria, momentan motorul functioneaza direct pe baterie, baterie ce se consuma intr un final :))


    se pricepe careva ?


    o poza cu motorul post-89815-0-10670400-1465126050_thumb.jpg


  9. salutare, incerc sa fac o instalatie electrica mai simpla pentru un motor de jawa 350 adaptat pe un kart, am toate piesele din instalatia electrica originala,am nevoie doar sa mi incarce bateria, momentan motorul functioneaza direct pe baterie, baterie ce se consuma intr un final :))

    se pricepe careva ?

  10. mai am de facut partea din spate unde vin rotile si tinand cont ca motorul este central am nevoie sa fie si putin greu pe spate ca altfel nu are aderenta :),

    multumesc

    revin cu poze la final de proiect

×
×
  • Creează nouă...