Sari la conținut

Ionut Victor Letinu

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ionut Victor Letinu

  1. -Manualul proprietarului pt fz6

    -Claxon FZ6.

    -oglinda dreapta fz6 fazer rupa din articulatie(poate cineva are nevoie de oglinda sau de manson sau o poate lipii).

    -afisaj electronic Orange M202 pentru presiune roti fara senzori.

    Produsele se pot ridica din zona Lujerului si nu trimit prin curier.

    pentru cei interesati lasati mesaj aici si am sa va dau datele de contact

  2. Nu am dat toate detaliile ca sa nu credeti ca fac reclama, eu doar am intrebat daca a luat cineva de la ei. "Promotia" este mai jos:

     

    http://www.motor-inn.ro/promotii.html?cat=194&manufacturer=1824


    » Post actualizat in 08 Nov 2016 12:21


    Pai vad ca e motul , nu veritabil (desi nu cunosc marca asta).

    Singura chestie pe care nu o cunosti este uleiul contrafacut de la Motul

  3. Salut,

    Donez urmatoarele carti in Ploiesti sau Bucuresti. Stau prin casa si nu le folosesc.

    post-90236-0-60288500-1450677904_thumb.jpg

  4. Nu stiu de ce, dar 90% cred ca politistul a zis ce a zis doar ca sa scape de hartogaraie. Pe vremea cand am mai avut discutii cu politia, (de cativa ani nu am mai avut tangenta cu ei), tactica lor verbala era sa fie prietenosi, sa te duca cu zaharelul...se aratau prietenii tai, ca vor sa te ajute, bla blabla, ca asa e in avantajul tau, doar ca sa scape ei de hartoage (sau sa iasa cum vor ei).

     

    Si chestia cu nu e accident daca nu e contact...stiu ca multi au primit vorba asta de la politai, dar de curiozitate a verificat cineva daca intradevar asa este? Mie imi da cu virgula totusi...ma gandesc ca e mai complicata speta daca nu e contact, si de asta o baga politia la inaintare.

    Adica de exemplu daca se baga un tir in depasirea ta si vine o masina din fata si este fortat sa se bage peste tine...normal ca tu tragi dreapta in sant (fie ca esti cu motor sau conserva) decat sa intrii sub rotile lui.....tirul nu te-a atins, dar tu te-ai facut praf...se cheama ca este vina ta? Chiar ca mi se pare aiurea.

    Intr-un raspuns de la politia rutiera, in incheiere spuneau ceva de genul "noi ne spunem opinia referitoare la legile rutiere...daca considerati ca nu este corecta, va puteti adresa unui judecator..blablabla".

     

    Ca o analogie...eu platesc pe cineva sa ii rupa picioarele altcuiva...desi nu savarsesc eu fapta, tot sunt tras la raspundere...ceva de genul instigare la blablabla probabil (sau ceva asemanator)....eu cred ca si "autorul moral" poate fi tras la raspundere..mai greu, dar probabil se poate

    sunt de acord cu tine

×
×
  • Creează nouă...