Sari la conținut

meanpower

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de meanpower

  1. Eu stiu. Sa vezi ce fain e cand o sa vina unii sa-ti zica "jenibil" dupa ce pierzi sute de ore facand treaba asta. Dar mai stai putin, sa prinzi tractiune si sa afle lumea de tine.

    Eu ti-am dat un share, ca stiu cum e la curse, si nu-ti sta capul sa stai sa filmezi. Deci apreciez efortul. :)

    N am zis niciodata ca s de rahat moto vloggerii . And i never will

    Va multumesc pt feedback, este fte important sa stiu daca merita sa continui.
    La un eveniment race / etapa ma costa mult timp sa filmez si sa am grija sa fac si content.

    Im functie de Numarul de subscriberi de la finele anului acesta voi decide daca voi continua sau nu cu acest proiect.

    Nu am echipa si sa fac totul singur implica o munca enorma.
    Pentru acest episod de exemplu am montat vreo 4-5 ore plus 1 ora randarea.

    De aceea conteaza fte mult feedbackul si nr. Subscriberilor iti arata ca munca este apreciata, sau nu. :)

  2. Eh, baieti, asa e frumos.

    "Ba, motovloggerii is de rahat, stati ca fac eu ce trebuie facut".

    Si uite ca iese ceva fain.

    Nou episod Moto Race Vlog:



    Cam ce se intampla cand parintii nu-s acasa. AVERTIZARE: imagini ce pot contine un puternic impact emotionalo-convulsivo-ilara.

    #NoapteaCaRacerii

    Daca v-a placut: SUBSCRIBE pt notificarile urmatoarei postari, o cursa de infarct!
  3. Ce mai inseamna 1000 de views in ziua de azi? :D

    S-a terminat cu "smecheria" prin care se putea activa codecul VP9 la video-uri 1080p doar prin efectuarea de "enhancements".

    Acum, ori uploadezi filmul intr-o rezolutie mai mare de 1080p (iar asta inseamna alti timpi de randare daca ai un calculator modest: rezolutie + bitrate mai mare), fie astepti pana faci minim 1000 de vizualizari.

    Youtube a scos setarile de color correction si contrast care fortau practic activarea VP9.
    Oh well ...

  4. Macar pe youtube, intr-un an, scoti de-o caserola de pui de la Agricola. In schimb, pe forum... :)



    Iar cu alea 56views, pai ce ziceam eu pe pagina/le trecuta/e? Ca din cativa razleti pe aici nu face niciun youtuber nici macar de-o caserola cu ciocanele de pui :))

  5. Măăă, tu primești comision :D

    Bre, Dane, nu-i mai lua bre pe cube, du-i la cursuri ca e pacat si de oase si de moto. Asculta aciisha la astia care le curg burtile, ca faze ca alea se intampla de dooj de ani p-acilea si nimeni nu vrea sa invete din ele, parca fac ambitie...

  6. Cu extra sos dulce, pls.

     

    sa va mai spun ca ala a fost tot troll? neah, va las sa credeti că "bilute ce prost ie nu stie sa scrie romana prostu dreq care ieste prost". bucurati-va ma, bucurati-va :))

     

    Hai ca m-am plictisit sa tot trollez fara sa isi dea inteleptii seama chiar daca sustin ca au "talent si practica si varsta dublu fata de mine"; asa ca asta o sa fie ultimul meu reply aici. Va las sa va mirositi sigurei besinile.
    O sa va zic doua vorbe, ca vad ca in ultimele 70 de pagini voi ati centrat si tot voi ati dat cu capul, fara sa primiti raspunsuri de la "motovloggerii" - ghilimelele le-am luat de la voi - pe care continuati sa-i atacati pe aici.
    Pai sa va explic ce este motovlogghingul, ca multi dintre voi nu cunoasteti termenul. E un video log / vlog, dar facut pe motocicleta. Nimic mai mult. Pot fi doar faze din trafic, pot fi povesti spuse de rider-ul care se filmeaza, pot fi aberatii, ect. Poate fi EXACT ce vrea respectivul sa puna pe youtube. Si un (cuvant urat) poate fi, ca tot facea cineva aluzie cateva zeci de pagini in urma. Daca respectivul vrea sa posteze doar cacaturi de pe motocicleta, tot motovlog se numeste fie ca va convine sau nu. Acum ca voua nu va place gustul cacatului lui, nu trebuie sa fiti bulangii si sa spuneti ca e de proasta calitate doar pentru simplul fapt ca nu e pe gustul vostru. Exista continut pentru toata lumea.
    Legat de "nivelul motovloggingului din romania" atat de josnic/penibil, si aluzia la motovloggerii din afara, pot sa va spun ca in afara se face lucrul asta de mai bine de 12 ani (de vreo 9 ani urmaresc eu fenomenul). la noi in tara, de 3-4 ani au inceput sa apara "motovloggerii" de care tot faceti voi bâză in topicul asta. Ce pretentii sa ai? Dar nu pot intelege cum poti avea pretentii/pareri atata timp cat abia esti in stare sa iti schimbi parola la facebook . Chiar sunt curios cati dintre criticii de arta de pe aici ar fi in stare sa editeze PE GUSTUL LUI un clip de pe motocicleta, cap coada. Sa imi dati si mie mesaj, ca sunt foarte curios cum va iese.
    Ce nu intelegeti voi este ca e nevoie de timp pentru formare. Adevarat, nu toti evolueaza, dar nu puteti face nimic in privinta asta. Nu va ramane decat sa va spuneti parerea, sa dati skip, sau sa ignorati personajele. Pentru ce va apucati sa va luati de aspectul lor fizic? Oricum o sa va curga burtile si cururile tuturor in cativa ani (asta daca nu cumva va curg deja, asta fiind motivul pentru care va resping femeile iar voi va refulati frustrarile pe saracii motovloggeri). Anyway.
    Faptul ca va apucati sa criticati actiunile UNOR motovloggeri ca fiind ale TUTUROR si sa ii bagati pe toti in aceeasi oala e gresit. Cum voi nu vreti sa va asocieze lumea cu motovloggerii, asa nici eu nu vreau sa fiu asociat cu unii dintre ei/voi. Dar hei, ce pot face? Inghit in sec si trec mai departe. Va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru fara sa mai mancati cacatul cu atata pofta pe aici.
    De ce fac (eu ) motovlog? Pentru ca imi place :)) Nu cred ca trebuie sa dau nimanui explicatii de ce si pentru ce o fac. Motocicleta mi-am platit-o din banii mei, benzina mi-o platesc tot din banii mei, si cu timpul meu liber fac fix ce vrea (cuvant urat) mea, la fel cum faceti si voi de altfel. Singurul lucru pe care vi-l pot spune e ca nu imi ajung degetele de la maini si de la picioare sa va enumar persoanele influentate de mine sa-si ia permisul moto, prin clipurile mele de (cuvant urat), evident. Daca voi vreti sa vedeti doar partile negative din toata treaba asta, e problema voastra si ma doare fix in (cuvant urat) de pareri in general (cum de altfel ii doare si pe ceilalti motovloggeri care citesc pe aici si se amuza sau se minuneaza de ineptiile scoase prin reply-uri de voi). Tot in (cuvant urat) ma doare si de amenintarile voastre cu bataia/moartea. Sunteti niste avatare pentru mine si asa o sa ramaneti pana cand probabil, o sa ne vedem si fata in fata. Cu unii dintre voi chiar vreau sa ma intalnesc, posibil la anul, sa vedeti ce poama sunt si sa vad ce poame sunteti. Puteti sa ma bateti atunci, astia de vreti sa o faceti. Mai asteptati un pic, va rog eu.
    O mare italianca pe nume Eleanor Roosevelt spunea: Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people. In traducere din italiana, asta inseamna: Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oameni. (asta pentru aia de vorbeste doar franceza)
    Hai, pup! Sper sa va fie dor de mine :*
  7. Am asa un sentiment ca, in caz de, eu te-as creste pe tine :D

    Pentru ca am disecat anterior fara oprelisti ,sa iti zic si ceva de bine: ai voce cristalină,
    Vibe pozitiv.

    Mă opresc aici pentru ca o sa înceapă petre sa se autosesizeze si sa te faca sa crezi ca vreau sa te cresc:)ma rog, el o sa formuleze altfel..


    » Post actualizat in 27 Jul 2018 12:03

    Am asa un sentiment ca, in caz de, eu te-as creste pe tine :D

    Pentru ca am disecat anterior fara oprelisti ,sa iti zic si ceva de bine: ai voce cristalină,
    Vibe pozitiv.

    Mă opresc aici pentru ca o sa înceapă petre sa se autosesizeze si sa te faca sa crezi ca vreau sa te cresc:)ma rog, el o sa formuleze altfel..

×
×
  • Creează nouă...