Sari la conținut

jiji_2

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jiji_2

  1. Daca nu-i rupi capul conservarului mai face si alta data asa,eu l-am urmarit pe unul cu loganul peste 30 de km sa-i dau picioare in gura pana l-am umplut de bohrsh,eram in afara localitatii,in fata mea pe contrasens venea un loganu rosu,care depasise un camion si nu se tragea pe banda lui,am franat de la 260 pana la 0 deoarece venea fix in mine..cand am reusit sa-l opresc si dupa vreo 2 picioare in bot mi-a zis ca m-a vazut ca vin cu viteza prea mare si a vrut sa ma opreasca ca de ce mergem noi cu viteza asa mare..i-am mai dat 2 si l-am lasat sa contemple cerul,in urma cu vreo luna eram cu varadero si cu sotia,mi-a taiat fata un matiz care iesea de pe un drum unde avea cedeaza,doar experienta si CBS-ul m-au salvat...m-am luat dupa el si...nu mai scriu ce a urmat.

    In ruma cu multi ani ma intorceam de pe transfagarasan cu prietenii..toti la fel de sanatosi ca mine,iar un logan care aproape a lovit pe unul dintre noi sicane,injuraturi din partea lui..l-am inconjurat cu motoarele..era la iesire din pitesti spre autostrada,de frica cand a vazut ca ne-am adunat imediat 8 in jurul lui a intrat pe contrasens pe una din intrarile care il intorceau spre pitesti..ce zici,mai face vreodata asa unui motociclist??

    In concluzie,eu conduc masina zilnic minim 100km,nu mi s-a intamplat niciodata sa pun in pericol viata sau sanatatea unui motociclist..cei care o fac din rautate sau neatentie trebuiesc taxati serios,altfel or sa mai faca si altora daca sunt lasati.

     

    Probabilistic vorbind, o sa te intalnesti la un moment dat cu unul cu minte si mai putina ca tine...si atunci sa vezi distractie.

×
×
  • Creează nouă...