Sari la conținut

bruno

EX+
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bruno

  1. ...papa joe este un birt cu pretentii de 15 stele :moto: ,situat in spatele statiei de tramvai de la boul rosu,un pic dupa colt si la subsol!!....dar eu zic ca nu are rost sa ne mai intilnim acolo fiindca a venit vara si ei deschid abia la opt(20:00)!...si oricum nu era loc bun sa-ti lasi motorul afara fara sa-l ai in cimpul vizual!!...trebuie gasit alt loc unde sa aiba si terasa afara si sa fie pe centru(ca sa mai putem si noi da note la perechile de craci ce ne trec prin fata ochilor)!!.....dar pentru asta am deschis un topic nou si astept propuneri acolo!!

    :moto: :moto: :moto:

  2. ...vezi ca te-ai descurcat sa ne gasesti!!...daca mai stii pe alti motoristi care au net indruma-i si pe ei incoace!! :cheers:

    daca nu floriane mai am eu niste poze pe care ne mai putem distra pana se gasesc si alti colegi de breasla :laugh: :laugh: asa o sa vina mosu anu asta ca s-a anuntat drum uscat

    post-9068-1143204293_thumb.jpg

  3. ok ok . :laugh: pai vreau sa stiu daca se merita sa cumpar un motor suzuki gsx 600 fara acte. daca pot sa ii fac acte. arata super bine numai ca nu are furca. si daca se merita sa cumpar asa motor mare .. poate is prea mic pt el. sau ce motor ash putea sa cumpar, unu mai pe masura mea. (da nici prea scump ca ma dau la biciclete atunci) :laugh:

    :cheers: uite un gsx frumos(va place?)

    post-9068-1143203765_thumb.jpg

  4. Cu tot respectul, dar daca atunci cand iti iese in fata un grup de caini accelerezi in loc sa incetinesti, traim in Romania, ce o sa faci atunci cand o sa-ti iasa in fata o cireada de vaci sau niste cai ? O sa accelerezi ? Accelerarea se face atunci cand, dintr-o infinitate de motive care tin sau nu de stilul de condus, te pomenesti in fata cu o groapa sau un canal descoperit, in orice caz un obstacol peste care poti "sari". Si ca sa nu intri in spital infingi mana in gaz concomitent cu o usoara ridicare din sa si te rogi la Cel de sus ca macar roata din fata sa "aterizeze" pe partea cealalta a gropii. Si va trebui sa fii pregatit pentru un mare sut in fund cand roata din spate va prinde buza gropii. In ce priveste partea cu acceleratul la faza cu cainii, nu poate iesi decat prost in 99 la suta din cazuri. Si nu ma gandesc la caini cand spun asta.

    A FRANAT SI S-A OPRIT IN CAINI, MAI ADAUG CA A TRECUT O CATEA IN CALDURI SI APOI RESTUL CAINILOR OCUPAND TOATA STRADA NU AVEAI PE UNDE SA OCOLESTI SI DE FRANAT A FRANAT SI TOT A DAT IN CAINI,NU ERA MAI BINE SA ACCELEREZE SE RIDICA ROATA FATA SI AVEA CEVA SANSE SA AJUNGA CU AMBELE ROTI PE ASFALT,ASTA E GANDIREA MEA SPER SA NU SUPAR PE NIMENI

    :cheers:

  5. QUOTE(kalista @ Mar 19 2006, 10:09 PM)

     

    Da, mai stiu pe unu de'l cheama Mihai, prietenii il stiu de Mishu sau " melcu" pe sosea.....

    ... el a reusit sa prajeasca astfel bujiile de nu mai rau la primul sau motor.. aprilia rs 125...

     

     

    sa vedem daca recunoasteti personajul"nu este din tacerea mieilor"

    pozee_033.mpg

  6. :laugh: De fiecare data cand va supara femeile va recomand a citi acest regulament de ordine interioara :laugh:

     

    :cheers: dar cam toti pe la intruniri si nu numai gandim asa:

    (Adori trupul meu dulce...iti place cand buzele

    noastre se ating...esti in al noualea cer cand simti

    in tine picaturile mele...sunt acelasi eu:Jack Daniels!)

    ATENTIE_PT._BARBATI____.txt

×
×
  • Creează nouă...