Sari la conținut

Sarpente-reincarcat

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sarpente-reincarcat

  1. Nu cred ca am mers chiar asa de "pe uscat", motorul era cu plinul facut si eu am mers doar 70 km.

     

     

    Nu stiu despre ce mufa e vorba :)

    » Post actualizat in 04 Jun 2016 08:02

    Am pus filmuletul asta zilele trecute:

     

    si daca ascult cu atentie, nu se aude nici un bazait de la pompa. Sigur tre sa fie?

    » Post actualizat in 04 Jun 2016 10:42

    In caz ca e pompa, am cautat pe net niste preturi si am gasit pe ebay foarte multe pompe pentru modelele 2005-2007:

    http://www.amazon.com/HFP-382A-Aprilia-Pegaso-Strada-Trail/dp/B00QI4HA6E?SubscriptionId=AKIAIKBZ7IH7LXTW3ARA&&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00QI4HA6E&tag=wwwbookcompar-20&ascsubtag=5752b01548308f0a64b7dac3

     

    Credeti ca sunt bune? sau tre sa caut pentru modelele din 2008?

    apropo de ce clipesc martori aia din bord asa zici ca i orga de lumini nu mi se pare normal

  2. Marius,

     

    In ce sens as vrea ceva mai mult in afara ? pai, 2 motive, la 120-130 dardaie tare ..., nu vad absolut nimic in oglinzi din cauza vibratiilor, daca vreau sa vad mai bine, trag de ambreiaj (nu mai dardaie), ma asigur si apoi fac treaba si in ultimul rand depasirile ( cu mine pe ea 140 kg) sunt destul de lente .

     

    Avantaje ? Pai avand in vedere ca am mers majoritar in oras pot spune ca e geniala ! Crosetezi prin trafic relativ usor, cuplu numai bun sa zvacnesti pentru a scapa de situatii periculoase, torpedoul ... e genial, incap portofelul, tigarile si telefonul fara griji( desi cam borseste benzina la plin), consum decent : 6-7 l/100km, in conditiile in care masina papa 10-14l/100km, timpul de deplasare din punctul A in punctul B prin Bucuresti redus cu ~80%. Sunt atat de multumit de ea in oras, incat am mers aproape exclusiv cu ea, fie ploaie, fie vant. Saraca masina sta si zace si plange dupa stapan.

     

    Cristian,

     

    Nu vreau sa o vand, sunt indragostit de ea (nici nu prea pot, freaking rate), dar ... stii cum e cu strugurii ? cat sunt de acri pe la vecini ? mai tii minte cand erai incepator si capra vecinului era cu mult mai mult mai awesome ? Am avut ocazia sa incalec un v-strom de 1000 care a reusit sa ma lase :o:O:O desi e urias, e destul de manageriabil in oras iar afara ... e incredibil. Am lansat ideea cu vanzarea ca un copil rasfatat in ideea de a-mi lua palme peste nas si a-mi reveni la realitate (daca are sens)

     

    Am reusit ieri sa o pun jos, pentru prima oara. Am intrat in parcare, erau ceva pipite care se uitau interesate, eu ca boul, ud tot si complet debusolat, am lasat mobra pe cric ... fara sa las cricul :)) am reusit sa o prind din picaj si am tinut-o astfel incat a atins solul ca un fulg. 0 daune la mobra, incheietura mea stanga usor dureroasa( am prins o pozitie ciudata in timp ce o lasam). Pipitele au ras copios, iar eu am plecat spre casa cu orgoliul zdruncinat :))))

     

     

    Pe final as vrea sa laud la extrem anvelopele Haidenau K73. Cum in ultimile zile a tot dat cu ploaie, au mers de minune, maxim de aderenta in orice conditii si pe orice suprafata, franeaza excelent si prind bine chiar si pe sinele ude. Placut surprins, cu siguranta le recomand!

    cam cu aceleasi probleme ma confrunt si eu tinand cont ca si eu am 120kg si 187. la drum protectia la vant este cam mica si daca mai merg si cu nevasta si ceva bagaje se simte la putere insa am renuntat s o mai vand deocamdata. intentionez sa cumpar pana la primavara niste gume k73 si mi ar placea sa o mai inalt putin si de fata si de spate. cu spatele n ar fi problema caut un chit de inaltare ca se gaseste. cu fata este problema ca nu gasesc unde sa fac niste inaltatoare pentru furca prin bucuresti sau daca stie cineva daca se gasesc de vanzare

×
×
  • Creează nouă...