Sari la conținut

AndyASE

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AndyASE

  1. Domnilor seara buna, momentan detin un sv650 naked. 5 ani cu el fara probleme dar..... Imi trebuie ceva mai mare... Si normal ca prima optiune este v-strom.. Acum 650 ar merge ca am acest motor si este exceptional(parerea mea) dar parca nici cel de 1000 nu este de lepădat... Ce problema am? Cum suzuki pentru modelele din 2014-15 in colo nu gasesti deloc manual pe net,va cer informatia celor care au v-strom... Care este capacitatea de incarcare pentru 650 si 1000? Aaaa am 190 si 120kg....😔😔😔

  2. Acum 18 minute, Florin_Nx a spus:

    O fi de la filtrul ala sport? Cand l-ai montat s-a facut si o ajustare a carburatoarelor (inteleg ca nu e pe injectie) ?

    Evacuarea nu se incinge prea tare?

    Pare a fi amestec sarac...

    Desigur, de 2 ori sau ajustat carburatoarele cu filtrul montat, tot asa face. Sa fie amestecul? Cam la 5000 rpm parca vrea sa tragă dar nu are suflu. 

  3. Carburator

    Salut! Probleme suzuki sv 650 2001. Toba stock, carburatoare sincronizate, bujii schimbare, pipe schimbate, filtru aer sport. La decelerare și când o turezi da rateuri in eșapament. Am găsit la racordul dintre galerie și toba o mica gaura care sa astupat. La gaz constant în 2.3.4 și parțial în 5,in a-6-a nu face, se simte o decelerare și accelerare fina. Și pe temperaturi mai scăzute dar și vara trebuie pornita cu socul tras. Altfel pornește dar când încerci sa o turezi moare, Când este frig afara ok înțeleg dar și vara face la fel. Schimbat fise, bujii și pipe noi. Care 'dracu' ar fi problema. Multumesc de sfaturi

  4. Salut. Am un sv 650 din 2001 si am o problema la carburator. Fluctueaza la relanti. Am facut reglajele acum un an cu sincronizare cu tot si a mers bine 1 luna. Am incercat conform manualului sa reglez aer/benzina din surubul pilot de sub carburator. L-am deschis cum scrie in manual 2.5 ture inapoi dar relantiul fluctueaza,am incercat sa il deschid cu inca 1.5 ture,sta bine in relanti dar nu accelereaza bine. M-am uitat pe codul de pe carburator(20f3 care scrie pe al meu)dar in manual nu exista.AJUTOOOOOOR!

  5. nRock @AndyASE, ceva asemanator mi s-a intamplat in iarna, motoarele noastre au deja o varsta (yo am 2002), imbatranesc si ele :P

     

    Asigura-te ca ai bujiile noi, functionale, curate - cea de pe cilindrul I este mai expusa la corodare datorita apei aruncate de roata fata pe capul cilindrului (defect de constructie). Daca totul e ok aici, schimba fisele bujiilor - au 14 ani, daca nu au mai fost schimbate vreodata, la mine n-a fost si "pierdeau" curent, costa 9ron metru, cu un metru le rezolvi pe amandoua.

     

    Verifica si sanatatea releului/regulatorului de tensiune - asta in cazul in care nu ai deja unul aftermarket - este o piesa care pe prima generatie de SV se strica destul de frecvent. si bineinteles acumulatorul - tensiune, pierderi de curent.

     

    Daca nu se rezolva problemele apucate de capitolul carburatoare - curatare si sincronizare.

     

    Toate se rezolva destul de usor daca ai ceva aptitudini mecanice, un set sanatos de chei si un multimetru, totul fiind descris destul de detaliat in manualul de service.

    Asa am sa fac,multumesc de informatii,daca ii dau de cap dau o bere
  6. Asta credeam si eu,este prima motocicleta si inca nu m-am obisnuit cu ea. Inca o intrebare,la relanti cand este deja calda fara faruri aprinse,sta la 1400 ture si in 2-3 secunde scade la 1000 dupa iar revine la 1300-1400,sa fie de la bujii sau de la aprindere?

  7. Salut,detin de 3 saptamini sv 650 naked din 2001,am si eu o problema si ma gindeam ca poate imi da cineva o mana de ajutor,Mobra in trapta a-3 si a-4 merge in suturi,in treapta a 5 si a 6 nu face.Sub 3000 rot/min intreptele 2,3,4 merge in suturi.Nu in suturi serios dar sesizabil,ce poate fi?

×
×
  • Creează nouă...