Sari la conținut

trainspotting

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de trainspotting

  1. eu am spus de la bun inceput! trebuia legitimat pe loc! ceva nu e bine aici..a dat cu capul de bordura, cu fata, nu putea sa mearga, l ai pus pe o banca..sa ce? daca dupa ce plecai de acolo, facea asta o hemoragie si crapa?

     

    Propun un topic...toti care au timp liber, sa puna nr de tele pe forum! in caz de accident, scandal, martori..sa sunam si sa vina cine poate! eu pot fi sunat 24/24 la 0727 316 820 ptr BUCURESTI! trebuie sa ne adunam oamenni buni! sa ne ajutam!

    Mda buna ideea asta cu sunatul , ar trebui mai multe numere de telefon stranse aici . Si odata sunat unul , in caz de accident , sa aiba si el la randul lui pe cine sa sune , banuiesc ca accidentatului numai de sunat la 10 numere nu o sa-i arda ... E valabil si din partea mea ce a zis MotoPlus , 0723 753 762 Cristi - Bucuresti 16/24 :) 8 ore sunt la munca ...

  2. cu ocazia aniversarii a unui an de cand s`a deschis Biker`s Club din strada Matei Voievod numaru` 67, mult mai bine cunoscut ca "La Ursu`", va ashteptam sa bem un mic shi sa mancam o bere. prezentza in numar mare asigura o distractzie cat mai memorabila.

     

    deci, va asteptam vineri seara,23 Noiembrie, dupa orele 19:00, in locatia bine cunoscuta, la Ursu`, ca sa sarbautorim locul unde ne`am petrecut vara, tineretzea, banii :D :cheers: :lol:

    :D

  3. VAD CA PE AICI SE TOT GASESTE CATE UNUL CARE CREDE CA MOTOCICLISTELE SUNT UN FEL DE FRIVOLE AHTIATE DUPA TOTI PANTALONI SAU CA PARTEA DIN FORUM DESTINATA NOUA E UN FEL DE TARAM AL INTALNIRILOR "RAPIDE".

     

    AM INTALNIT TOT FELUL DE BAIETAS DIN ASTIA CARE PROMOVEAZA DENIGRAREA FEMEILOR IN GENERAL TOT ACELAS GEN CARE E MAI INTERESAT DE POZE CU FEMEI GOALE INTINSE PE MOTOARE DECAT DE MOTOARE IN SINE

     

    INAINTE SA VA REPEZITI (UNII DIN VOI) SA SPUNETI CA AM FITE DE DOMNISOARA VREAU SA MENTIONEZ CA NU AM CUM SA AM PT CA POATE CA SUNT UNA DIN CELE MAI DEINVOLTE FEMEI FIIND SI PUNCK-ERITA SI MOTOCICLISTA , DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU DEOSEBESC INCERCARILE DE DEPRAVARE FEMININA

    AR TREBUI SA NICI NU SE VANDA MOTOARE PT ASEMENEA OAMENI CA ACEST BAIETAS FUDUL.

    tu ... ai fi vrut sa zici ceva frumos :lol: pacat ca nu ti-a iesit , din pacate cred ca si punk IS dead for you , sida viciousa :D un sfat : lasa motoarele , sunt murdare , mult mai murdare decat limba pe care crezi tu ca o vorbesti :cheers:

  4. eu m-as baga gratis sa insotesc alaiul la orice inmormantare de rom sau la vreo nastere cu extragerea pruncului prin wheelie ... oricum FIECARE VREA CE FACE din ciclul VIATA BATE CAMPII

     

    P.S. NU CRED CA VREUNUL DINTRE CEI CARE AU FOST ACOLO S-AR MAI FI DUS DACA AR FI STIUT IN CE DEGENEREAZA "VIDEOCLIPUL" ... ASA CA NU II MAI DOJENITI ... errare humanum est sed perseverare diabolicum :) CA AM VAZUT CA SE MAI DA SI IN LATINA PE AICI :)

  5. si am uitat sa spun ce era mai important ... merg in continuare cu motocicleta in fiecare zi , desi stiti la fel de bine ca si mine ca e o loterie , stiu ca bunul meu prieten care nu mai e printre noi nu ar fi admis sa pun capat pasiunii comune pe care o aveam ... cateodata imi mai apare imaginea lui in fata zambindu-mi ironic si mai iau mana din gaz :rusinica: fiindca stiu ca el mai mult ca sigur ar fi accelerat . Cu riscul de a ma repeta , NU O SA TE UIT NICIODATA PUIULE !

  6. Sambata trecuta am fost la parastasul de 2 ani al unui foarte bun prieten , Puiu Dragos ... D-zeu sa-l odihneasca , nu pot si nici nu vreau sa cred ca nu mai e printre noi , n-am putut sa sterg mesajele lui din telefon de acum multa vreme , n-am putut nici macar numarul de telefon sa i-l sterg ... ma trezesc cateodata cand sunt liber si cu chef de viata maxim si din instinct vreau sa-l sun ... ma opresc de fiecare data in ultimul loc unde am iesit impreuna pe Ploiesti-Bucuresti si fumez cate o tigara cu lacrimi in gat ... mi-e dor de tine Puiule , nu o sa te uit niciodata si sper ca acolo unde esti sa fie cum ne mai prosteam noi cateodata "money for nothing and chicks for free " :rusinica: :cheers: :cheers:

    post-9185-1184472980_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...