Sari la conținut

faher

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de faher

  1. Acum 8 ore, Papa_Bear a spus:

     

    Multumesc frumos pentru raspuns!

     

    Poate cineva sa imi recomande un tumbler de preferat cu vibratii sau cu rotire disponibil in Europa?

    Ma intereseaza sa fac piese mici, pana in 15 cm...

    sa il cumperi?

    aveam asa ceva la munca

    dar intra cateva sute de kg la o sharja

    motor trifazic de minim 5 kw

  2. La 21.03.2021 la 11:40, RD 02 ALX a spus:

    Buna ziua, ma cheama Alex si am 38 de ani. Am detinut in trecut un scuter de 250cm3 Aprilia Leonardo, o Honda Nx650 Dominator si un CB 500 PC32. Nu ma intelegeti gresit mi-a placut foarte mult experienta dobandita cu fiecare in parte si puterea dezvoltata a fost suficienta pentru o utilizare normala. Foarte rar merg cu pasager si nu merg foarte multi km intr-o tura pentru ca am probleme cu spatele vertebrele L5-S1 tasate. Imi doresc o motocicleta noua de buget pe care sa o tin cel putin 10 ani si cu care sa merg la serviciu din Branesti IF in Bucuresti cu aproximatie 40 km pe zi.

    Imi place foarte mult Suzuki SV 650 si chiar daca este un model vechi ma gandesc ca este un motor testat in timp si fiabli si destul de puternic pentru ce am eu nevoie. Imi place foarte mult XSR700 ca aspect dar depasesc bugetul asa ca merg pe MT 07 avand aceasi baza in afara de cateva lucruri cosmetice. CB-ul este calul de bataie dar parca vreau si eu mai multa putere fata de fostul CB aproape 50cp.

     

    Achizitia doresc sa o fac spre sfarsitul anului sau in Ianuarie 2022 ca sa prind un pret bun.

    Imi doresc sa fie Made in Japan, injectie si Abs, din cauza asta sunt cam nehotarat fata de Yamaha si Honda care nu mai fabrica modelele ieftine in Japonia.

     

    Problema tipic Romaneasca cumperi motocicleta doar dupa ce stai pe ea in magazin din aceasta cauza am deschis acest topic poate sunt colegi de pe forum care au mers cu ele chair si putin si poate lasa aici o impresie dupa plimbarea respectiva.

    Sotia imi spune sa imi cumpar una SH in continuare si sa o pun la punct prin colegul nostru de aici:

    Daca ar fi sa aleg una Second Hand ma gandeam la Honda VFR 800FI sau Pan European 1300.

     

    Va multumesc pentru ajutor si va doresc multa sanatate sa scapam de mizeria asta globala.

    Cheers.

    Hai ca poate imi iau bataie

     

    CFMOTO 650MT

    5500 EURO noua, 3 ani garantie. Daca mai pui inca 400, inca 2 ani de garantie.

    :) (ceva motor colaborare cu KTM) full LED, ABS, crashbar, handguards, suporti cutii bagaje laterale.

     

     

     

     

  3. Acum 9 ore, ovidiu.voinea_adv a spus:

     

    Cand va referiti la aceasta bucata de drum, care mai exact este cea interesanta ? Gmaps imi arata 3 trasee.

    Untitled.thumb.jpg.ab40975e13c4acb7e12517e71529b896.jpg

     

    Am modificat un pic traseul conform recomandarilor voastre si ar arata cam asa:

     

    https://binged.it/2GeX52Y

     

    Am lucrat cu Bing, deoarece Gmaps este limitat la numarul obiectivelor.

     

    este ok traseul ala albastru pe gmaps. P1  este drumul. Daca poti sa ajungi si pe la Mokra Gora este super.

  4. Salutări. Deși acum două luni mi-a pornit mobra fără probleme, acum duminică nu a mai vrut să repete performanța, cu toate că pe toată durata iernii, am ținut motorul într-un garaj încălzit. Am verificat bateria și este ușor umflată plus nivel scăzut la electrolit așa că mi-am propus să o schimb.

    Așadar ce baterie recomandați într-un bun raport calitate preț și eventual de unde? Mulțumiri. Drumuri frumoase în noul sezon!

    si de ce nu incerci sa completezi cu apa distilata si sa o pui pe un redresor?

    dupa sa faci verificarile de rigoare la incarcare

    si de abia dupa ce ai ajuns la concluzia ca bateria este irecuperabila, si ai remediat eventualele probleme de incarcare, sa cumperi alta?

    spor

  5. Salut! Amandoua sunt potrivite pentru Viroaga. Maxxis M-6103 este considerat "circuit" pentru ca viteza maxima de rulare este 210 km/h (H) ,iar Mitas MC7 are litera R ceea ce inseamna viteza maxima de 170 km/h . Probabil de aia l-au clasificat "enduro". Daca le-ai gasit pe site-ul la care ma gandesc eu, intre M-6103 si MC7 este un Metzler Perfect ME 77, uita-te si la ala... Eu am avut ambele gume de la metzler si am fost foarte multumit. Daca nu ma insel, Yamaha recomanda 140 / 90 R15 S 70 adica viteza maxima de rulare 180 km/h si greutate maxima suportata 336kg (70).

    Mult noroc!

    Doar asta sa fie clasificarea? indicele de viteza? Sa nu fie si de componenta sau compozitie de cauciuc mai corect. Am gasit undeva o explicatie despre cauciuc moale care este mai aderent doar in conditii de pista pe care noi nu le prea obtinem, singurul "castig" fiind de fapt ca tocim cauciucurile mai repede nereusind sa le aducem niciodata la temperaturile de rulare corespunzatoare? Intreb asta pentru ca ultimul cauciuc, actualul de pe motor este Kenda cu DOT de maxim cateva luni atunci cand l-am luat si mie mi se pare ca s-a tocit cam prea repede si prea usor.

  6. Salut

     

    La inceput de sezon ma vad nevoit sa schimb anvelopa spate.

    Pe un site de vanzare anvelope am gasit un cauciuc pt spate la pret foarte bun, "M-6103, Circuit, 140 / 90 R15 / H / 70".

    Intrebarea este urmatoarea: ce inseamna "circuit"? este adecvat pentru Virago 535? Pe acelasi site am gasit si anvelope la pret mai mare care au specificatia "Enduro" "MC7 Enduro 140 / 90 R15 / R / 70"

     

    Astept pareri de la voi

    Multumesc

  7. Salut

    Ma bag si eu in seama

    A mea este mai batranica, este din 90, are 72.000 de Km. Ultima oara a mers in jur de 50-70 km pe A2 (la inceput de iunie, veneam de la Seawolves) cu viteza constanta de 130-140 chiar si peste, singura problema la viteza aia este vantul si bineinteles consumul, de la 5 - 5,5 a sarit la peste 7,5 l / 100km

    In general merg cu ea intre 90 si 110.

     

    Parerea mea este ca a ta este cumva limitata sau mai trebuie reglat un pic pe la carburatie, pana la urma sunt niste batranici de 20 si de ani pe carburatie care daca ard doar aer fara prea multa benzina nici nu pot scoate niste performante foarte mari.

    Mă, eu nu ma supar deloc.
    Am un 535, din 92. Motorul merge ceas cesulet, compresia e mama ei (9.4 si 10)
    stare impecabilă, curatica si frumoasa. N o vand, ti o dau o tura sa scoti 150 din ea, vreau sa vad. Benzina de care vrei tu, cauciucuri noi, ulei soft, filtru nou. Daca faci 150 cu ea, io s popa.

    Orice i am facut, plafonul a fost la 130.

  8. salut

    intamplare personala: vineri in drum spre Seawolves mi s-a rupt una bucata urche prindere aripa roata fata. Am demontat aripa am pus-o in bagaje si dupa cateva ore m-a prins ploaia. a inceput sa sugita. dupa multe injuraturi am ajuns la concluzia ca din cauza aripei fata lipsa ajungeau tone de apa la bobine, daca stateam pe loc 2 minute si se evapora apa de pe ele mergea ok. cand porneam prin ploaie problema revenea. am improvizat o prindere pt aripa cu ajutorul unor baieti de la Freeriders intr-o benzinarie pe A2 si ajuns la destinatie ok. Moto este Virago 535.

    Parerea mea este ca ajunge apa pe circuitul de aprindere.

  9. Nu e nevoie, poate sa-l puna tot acolo cu o tabla de adaptare si decupat putin din tabla de mascare. Asa l-am montat eu pentru cineva care mi-a cerut ajutorul. Suprafata de racire a acestui releu e mult mai mare (identic cu ce am montat eu) ca originalul, sta caldut.

    eu am montat acelasi releu exact in fata, in locul claxonului.

    sa vedem cat rezista. Acum trebuie sa vad cum montez claxonul :)

  10. problema asta am avut-o tot anul trecut

    acum inca nu am scos moto la plimbare

    am intrebat pt ca trebuie sa rezolv consumul asta mare

    anul trecut am curatat carburatoarele, nu le-am sincronizat pt ca nu am avut cu ce, acum o sa confectionez si o jucarie pentru sincronizat,

    in schimb nu stiu ce reglaje trebuie sa fac in carburatoare, nu am inteles prea bine din manual

    aici as avea nevoie de ajutor, cum reglez carburatoarele

    astept idei

  11. problema asta am avut-o tot anul trecut

    acum inca nu am scos moto la plimbare

    am intrebat pt ca trebuie sa rezolv consumul asta mare

    anul trecut am curatat carburatoarele, nu le-am sincronizat pt ca nu am avut cu ce, acum o sa confectionez si o jucarie pentru sincronizat,

    in schimb nu stiu ce reglaje trebuie sa fac in carburatoare, nu am inteles prea bine din manual

    aici as avea nevoie de ajutor, cum reglez carburatoarele

  12. Filtrul de aer, bujiile, rulmentii de la roti... stilul de condus poate.

    bujii NGK luate de la louis, filtru de aer schimbat (am mers inclusiv si fara pt un test, am castigat 0,2 l / 100 km fara el) rotile sun ok, nu sunt gripate, stil de condus este acelasi, cu un an in urma scoteam consum normal.

  13. salutare

    am scris si pe grup pe facebuci in toamna despre problema mea.

    O povestesc si aici in ideea ca poate ma ajuta unul dintre colegi mai experimentati

    Problema este relativ simpla. Consumul sta undeva pe la 6,9 l/100km, anul trecut; cu un an inainte avem intre 4,7 si 5,5 daca aveam si pasager).

    cum rezolv problema, ce trebuie sa fac, de unde incep si unde sfarsesc?

    moto este virago 535 din 90

  14. pune benzina proaspata (in caz ca abia ai scos-o de la iernat), sufla filtrul de aer, curata si inspecteaza bujiile sa nu fie consumate/incarcate si sa dea scanteie, verifica furtunele de benzina sa nu fie ciupite, daca ai filtru de benzina, schimba-l (unu nou e 15-20 de lei)...daca persista inseamna ca e de la carburatie si trebe curatate, reglate si sincronizate

    viroaga e destul de simpla si usor de mesterit la ea, ajungi imediat la elementele astea, nu-i chin ca la alte mobre :)

    bujiile sunt noi, ulei + filtru ulei schimbate

    benzina este proaspata

    o sa schimb filtrul de aer si benzina + curatat si sincronizat carburatoarele

    cred ca am consumul de benzina cam mare,

    multumesc

    dupa aceea revin cu rezultate

×
×
  • Creează nouă...