Sari la conținut

Alecsx110

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alecsx110

  1. Salut guys,

     

    Am nevoie de ceva ajutor din partea voastra. Sunt in cautarea primei motociclete si am gasit cateva horneturi pe net, dar am o intrebare. Tot aud de la cunostinte ca sunt prea inalt pentru modelul asta(am 1.95), chiar asa de mult conteaza inaltimea? Sau doar din punct de vedere estetic, ca o sa arat ca un urs pe tricicleta?

  2. Singurul avantaj al carburației este relativa simplitate a sistemului. Pe scurt, dacă se strică un carburator, îl repari sau îl înlocuiești și pleci mai departe. Dacă ai probleme la sistemul de injecție, în schimb...

     

    Acestea fiind zise, nu am auzit/citi despre probleme majore la injecția de pe motoarele desmodue. Iar ca avantaje față de carburație ai lipsa sincronizărilor regulate, consumul mai mic, puterea mai mare, etc.

     

    Chiar și dacă scoți carburația (ca sistem) din discuție, cu 1500€ vei cumpăra un Ducati Monster de acum vreo 20 de ani. Ești sigur că vrei așa ceva? :)

    Ca prim motor, sincer as prefera unul de care sa nu imi para rau. Plus ca am un vis de al transforma dupa un an in cafe racer dar e doar un vis :))

  3.  

    Sfatul meu e să uiți de Monster la 1500€. Asta dacă nu vrei să investești după achiziție.

     

    Mai pune 500 ca să-ți iei ceva în regulă. Un 620ie din 2002-2003, ceva de genul acesta.

     

     

    Nu se poate regla distanța dintre culbutor și supapă (pastilă) fără să schimbi pastila?

     

    Am tot vorbit cu cativa prieteni care au monstere si mi-au recomandat mai degraba pe carburatie decat pe injectie. Nu m-ar deranja o investitie in timp dupa achizitie. Gen in urmatoarele 2-3 luni dar intre timp sa pot sa ma dau cu el :)

×
×
  • Creează nouă...