Sari la conținut

Pastorel Matis

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Pastorel Matis

  1. Buna tuturor, sant nou in lumea asta a scuterelor, intalnirii ale scuteristilor din Timisoara se fac Cei care sant interesati de o iesire pe scuter, va rog sa lasati mesaj sa vedem cum facem!

  2. Buna tuturor, as vrea sa va intreb cum pot sa stiu ce marime sa imi aleg la un costum moto, am mers acum seara cu scuterul si mi-a fost destul de frig pe la genunchi, totusi cred ca pe timpul asta e necesar un costum, eu am in jur de 100 kg , 1.85 inaltime si am si ceva burta care as vrea sa o dau jos, va rog sa ma ajutati cu ce marime mi-ar trebuii si de unde as putea cumpara un costum nu foarte scump si cat de cat bunicel, sa nu treaca aerul prin el si nici apa!

  3. @csj Piaggio MP3 e mare, trebuie permis pentru el, eu acest scuter de 49 cmc il pot conduce cu Categoria B


    » Post actualizat in 11 Mar 2016 18:18


    Nu ma pot decide . Fly 50 4T are pornire electric si cu starter, celelalte vad ca nu au, intradevar cred ca ar ajuta mai mult rotile mai mari!

  4. eu cand vin dupamasa de la servicii, merg in jur de 10 km pana la apa sa ma dau cu caiacul, cu bicicleta mi-e mai greu sa pedalez 10 km dus sa stau pe apa sa vaslesc inca o ora dupa care sa pedalez inca 10 km pana acasa !


    » Post actualizat in 11 Mar 2016 18:04

    @Hornet H , sincer nu as merge pe second,

    deoarece nu vreau sa imping la el!


    » Post actualizat in 11 Mar 2016 18:05

    de aceea va cer parerea voastra ce scuter sa imi cumpar , dar nou sa fie si nu chinezesc!

×
×
  • Creează nouă...