Sari la conținut

punker

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de punker

  1. Salut tuturor!am o problema poate ma puteti ajuta cu un sfat sau poate chiar cu piese:P.Mergeam normal cu motoru si dintr-o data a zburat siguranta la lantz si a inceput sa imi curga un lichid(care ulterior mi-am dat seama ca este antigelul).lantul blocandu-se a rupt pompa de apa.Dar toate acestea au fost cauzate de tija aceea de la ambreiaj care sa rupt....lantzu rupt fiind o cauza secunda ...iar pompa sparta cea tertiala.intrebarea este .....un kit de ambreiaj cuprinde inclusiv tija aceea sau numai multi discurile?iar a doua intrebare este daca cineva ma poate ajuta cu vreuna din piesele care s-au rupt adica:pompa de apa fzr 600 3he,tija aceea de la ambreiaj?va multumesc

  2. Da, este OK.

     

    Depinde insa de pretul la care ai gasit "releul" de R1, montajul este relativ simplu asa ca poate gasesti pe cineva sa ti'l construiasca, piesele echivalente nu sunt critice (daca esti interesat de aceasta varianta imi poti da PM unde sa'ti trimit schema si documentatia).

     

     

     

    Ride Safe!

     

    Prietene dami id-ul de mess ca mai vreau sa te intreb ceva.Oricum mufa de la releu este la fel cu cea de fzr nu?si banuiesc ca si pini sunt aceiasi nu?sau?...releul de r1 l-am luat pe o lada de bere:).deci dami id.Mersi

     

    p.s si apropo multumesc toturora care mi-au raspuns (chiar daca sa lasat cu cearta), nu asta a fost scopul meu

  3. Am pomenit tangential despre curentul invers si incalzirea relativ egala a pieselor ce impart acelasi radiator doar pentru a scoate in evidenta superficialitatea (ca sa nu spun gafele) cu care un "inginerist" isi sustine teoriile.

     

    Pe de alta parte nici nu tin sa am dreptate neaparat, lucrurile sunt prea evidente ca sa mai continuu aceasta disputa: tiristorii lucreaza partial, pe de o parte disipand o putere mica (diferenta dintre tensiunea de prag si cea de incarcare la un moment dat) iar pe de alta facand'o DOAR cand tensiunea din faze o depaseste pe cea de prag (de exemplu o baterie a carei viata se afla aproape de sfarsit aproape ca va pune in "somaj" tiristorii). Diodele in schimb lucreaza tot timpul, si cand sunt consumatori mici, de baza (aprindere, pompa... etc) si cand consumul este sporit fapt ce duce la solicitarea si mai mare a lor datorita cresterii curentului (intensitatii).

     

    Asadar Mister Bellybutton (nici eu nu ti'am retinut nick-ul), acestea fiind zise o sa'mi permit sa ma retrag din aceasta discutie care mi se pare ca s'a prelungit inutil, doar de dragul orgoliilor.

     

    Indivizii de acest gen ar trebui sa invete din bobarnacele ce le iau peste bot aici, pe un forum moto, si sa'si sustina mai serios afirmatiile pe viitor, la examene, in cariera... etc.

     

     

    Fie ca diodele sunt mai solicitate fie ca tiristorii, important este sa mearga sistemele de incarcare si restul de componente ale motocicletelor noastre iar cand mai apar probleme sa ne ajutam cu adevarat si sa lasam deoparte disputele de doi bani a caror menire e doar aceea de a ne impauna cu titlurile pe care le posedam (pe merit sau pe mai putin merit).

     

     

    Ride Safe!

     

     

     

    Fratilor eu zic sa concluzionam.....este bun sau nu?:kali:))Eu chiar nu vreau sa aflu de diode si din alea....nu mai vreau sa va certati am pus o simpla intrebare este naspa ca va certati...sunteti de acord amandoi ca este ok trecerea??si gata!

  4. Salut am si eu o problema nu stiu daca sa pun sau sa nu pun un releu de yamaha r1 pe un fzr de 600 ....nici macar nu am idee cat baga releu de r1(daca ma poate ajuta careva cu chestia asta) si nici macar nu stiu care sunt consecintele daca ar fii sa il pun si sa nu fie oke.rog un stiutor sa imi explice inclusiv cu amperajul (am auzit ,nu este sigura treaba,ca releu de r1 baga 12 volti 6 amperi iar releul meu original de fzr baga 12 volti 12 amperi dar s-a ars din pacate).Va multumesc

  5. Salut am si eu o problema nu stiu daca sa pun sau sa nu pun un releu de yamaha r1 pe un fzr de 600 ....nici macar nu am idee cat baga releu de r1(daca ma poate ajuta careva cu chestia asta) si nici macar nu stiu care sunt consecintele daca ar fii sa il pun si sa nu fie oke.rog un stiutor sa imi explice inclusiv cu amperajul (am auzit ,nu este sigura treaba,ca releu de r1 baga 12 volti 6 amperi iar releul meu original de fzr baga 12 volti 12 amperi dar s-a ars din pacate).Va multumesc.

  6. moonspell te rog dami numaru lu marcel..desi nu il cunosc as vrea sa il sun daca se pricepe la FZR-uri am o problema la el si nu o pot rezolva..pt ca nu ma pricep bineinteles.Deci bag cheia sa porneasca imi arata ca este scoasa din viteza si nu se aprind farurile fatza.De aceea nu se mai aprnde nici motoru adica ii dau la butonu de start si nu face nimic.Banuiesc ca este o chestie electrica!Si doresc numarul prietenului tau daca se pricepe si este din TM.Iti multumesc si astept raspuns!

    Adi

×
×
  • Creează nouă...