Sari la conținut

NCSBR

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de NCSBR

  1. La 29.05.2021 la 21:58, binox a spus:

    Carburatorul ala arata mizerabil, mai bine-l spalai inainte sa-l desfaci. Si un fir minuscul de praf ajuns unde nu trebuie iti poate afecta buna functionare.

    Robinetul de benzina l-ai verificat? E cumva vacuumatic ?

    Daca e vacuumatic si are membrana sparta poti pati exact ce ai descris, inclusiv mersul ala prost de care zici.

    O sa curat bine carburatorul sa nu fie nimic prin el înfundat și sa vad cu merge și o sa verific și robinetul. Mersi de ajutor!

  2. Acum 20 ore, cinezicealae a spus:

    Nu mai inchide plutitorul.

    Plutitorul este mecanic blocat sau cuiul de pe alimentare, mai exact garnitura lui si/sau scaunul pe care se aseaza sunt pilaf. Sau toate trei...

    Ia-ti kit de reparatie carburator care de obicei include si cuiul cu garnitura, si scaunul si garnitura de la borcan!

    Daca se mai umple din greseala cu benzina, nu mai da la automat ca se poate bloca hidrostatic pistonul si se sparge/rupe ceva!

    Scoate bujia si invarte usor la pedala pana iese zeama!

    Daca plutitorul nu functioneaza, curge benzina pana se umple cilindrul si curge in continuare prin evacuare.

    Banuiesc ca e motor 2T.

    Te uiti aici si te orientezi: https://www.unimotors.ro/Kituri-reparatie-carburator_c_1075_1094_1139_1161_1280.html

    Link-ul l-am pus orientativ, eu de la ei mi-am luat, dar nu iti garantez ca au ce vrei tu.

    Dubios este ca nu ti-a iesit benzina pe la supraplin. Banuiala mea e ca tot carburatorul ala e pilaf.

    Fa si tu niste poze clare cu el desfacut.

    Asta e carburatorul. Sper ca sunt ok pozele.

    8EF60AF8-0DC2-416B-8E3C-C049F243EE7D.jpeg

    82B01A4F-D0B7-4679-9A5D-A2CBB1EF4085.jpeg

    D8B2B03E-878F-4D72-BAD7-C01C5A35E274.jpeg

    ABF4ACEF-A240-472B-AEBC-938756155AD3.jpeg

    85068D32-CF45-4EDA-A5C7-ED9B2EF55759.jpeg

    8EDC78FD-2882-4989-AF54-14FA9E28C770.jpeg

    E68506CF-2643-4B45-8878-F5532B143755.jpeg

    Acum 6 ore, binox a spus:

    Verifica si rezervorul, daca e ruginit sau ai alte mizerii in el, poti sa repari carburatorul de enspe ori ca tot la fel va face.

    Am verificat rezervorul, pare destul de curat pe interior. Iar benzina curge bine si pe on si pe rezerva. 

  3. Salut! Am o honda nsr 125 si de ceva timp tot am probleme cu ea. Intr-o zi toata benzina din rezervor mi-a curs in toba, mecanicul mi-a zis ca problema e de la carburator si l-a reparat. Timp de cateava luni a mers greu, cu intreruperi uneori mai ales cand era rece motorul.. uneori ramanea si turata pentru cateva secunde, uneori minute ca si cum ar trage aer fals. Acum o luna am shimbat furtunul de alimentare pentru ca cel vechi deja era crapat si dupa vreo doua zile mi s-a intamplat iar sa imi curga toata benzina din rezervor, o parte in toba si o parte mica in motor. Zic asta pentru ca dupa ce am dat toba jos si am scurs benzina din ea, am dat la automat cu toba scoasa sa vad ce se intampla si arunca multa benzina pe la galerie, iar carburatorul era dat jos, deci nu avea de unde sa ii vina benzina. Anul trecut am schimbat kit motor, biela, ambielaj si electromotor si deja m-au ajuns multi bani si nu vreau sa mai bag iar o gramada in ea. As vrea sa stiu daca tot carburatorul e problema sau e alta dar care se rezolva mai simplu pana sa o duc la mecanic.

  4. scuze de off topic - In fiecare oras, e cel putin un tip poreclit Bujie =)))

     

    On topic - cu acea siguranta am avut si eu probleme. este situata la honda cam pe langa baterie. nu stiu ce motoreta ai.

    https://www.google.ro/search?q=releu+pornire&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM3pz_5qbSAhWCuhQKHbhqBrkQ_AUICCgB&biw=1366&bih=650#imgrc=VUzseRjdq0gLoM:

     

    In link am pus o foto cu ce trebuie sa cauti . NU trebuie sa fie neaparat de forma cubica, poate fi si cilindru.

    Multumesc mult ca mi-ai spus, sper sa fie doar atat si sa nu fie ceva mai grav. Maine voi verifica siguranta :D(am o honda nsr 125r)

    » Post actualizat in 23 Feb 2017 18:13

    Ti-l recomand pe Bujie.... Sta pe strada Grivitei...colt cu Dianei.

    Ti-am dat mesaj pe PM ca sa imi dai detalii despre el. In caz de orice macar sa am numarul lui :)

  5. Urmareste firul de plus de la baterie, se duce intr-un releu unde ai o mufa cu 4 fire si 2 fire groase prinse cu piulite. Sub mufa aia ai o siguranta de 30 de amperi, vezi sa nu fie arsa.

     

    electrician mai degraba, nu mecanic...

    Ma voi uita sa nu fie cumva siguranta arsa, iar in cazul in care nu este siguranta voi chema un electrician cum a spus si aethys. Multumesc mult!

  6. Ce problema ai ?

    Azi am vrut sa o pornesc, dar nu primeste curent nici macar in bord. Am verificat bateria si ea are curent. Am incercat sa o leg de bateria de la masina si la fel, nu primeste curent. Nu stiu din ce cauza ar putea fi si nici nu vreau sa ma pun sa umblu in ea pentru ca nu ma prea pricep, si am zis ca mai bine caut un mecanic care sa vada ce are si sa o repare.

  7. E un topic fake/facut la misto

    Nu pot sa cred asa ceva :)))))))))))

    nu e fake, dacă era așa nu mai puneam atâtea întrebări. Pur si simplu sunt începător si nu stiu ce trebuie facut. Ce era mai bine, să fac tot din capul meu fara sa intreb și să mă trezesc în primavară ca nu mai merge? :|

  8. Nu ai nevoie de nici un schimb de ulei. Ai motor in 2 timpi cu rezervor de ulei separat. Lasa-l asa .

    Uleiul din transmisie a fost inlocuot de mine in 2015. Nu se degradeaza lafel de repede ca un ulei de motor.

    Curata lantul , unge-l si fa-i plinul cu benzina.

    PS: ultima data cand a plecat de la mine avea probleme cu electromotorul care se umplea cu ulei care curge din carter. Il curatam si dupa 2 luni trebuia sa repet operatiunea. In momentul de fata porneste la buton?

    plinul i l-am făcut, i-am pus aditiv în benzină ca sa nu ruginească rezervorul si urmează să trec pe la Galați ca sa iau soluție pentru lanț. Da, pornește la buton, acum pe frig când am mai pornit.o pornește bine cu socul tras cam până la jumătate la rece.

    Am o întrebare, cat sta la iernat trebuie sa o pornesc? deja mi-am scos bateria

    » Post actualizat in 17 Dec 2016 20:54

    plinul i l-am făcut, i-am pus aditiv în benzină ca sa nu ruginească rezervorul si urmează să trec pe la Galați ca sa iau soluție pentru lanț. Da, pornește la buton, acum pe frig când am mai pornit.o pornește bine cu socul tras cam până la jumătate la rece.

    Am o întrebare, cat sta la iernat trebuie sa o pornesc? deja mi-am scos bateria

    as mai vrea sa spun ca fostul proprietar care mi-a vandut.o a spus ca i-a schimbat uleiul si i-a pus ulei mai ieftin in vara cand se intorcea de la mare pentru ca ii trebuia urgent si nu mai avea destui bani

  9. Era o gluma, curata lantul, spala fierul si lasa-l pe loc. Ia un sac, taie-l in doua si arunca-l peste el cu un lemn sa il tina locului, daca cumva nu ai vreo husa calumea. La primavara cand da caldura dai vreo 2 chei asa de verificare(da' scurt), eventual scoti fisa de la bujie, dupa care il pornesti normal, cu soc tras si fisa bagata la loc.

    aha, dar este neapărat nevoie de husa? eu tin motorul in garaj. Daca e nevoie, acopar eu cu ceva pana ii cumpar

  10. Discutia cu schimbat inainte sau dupa iernat nu e va termina niciodata - eu unul sustin ca e mai bine inainte.

    Pt ca ai spus ca E MAI BINE, astept UN SINGUR ARGUMENT care sa sustina schimbarea uleiului dupa scoaterea de la iernat!

    Argumentul ar fi ca NSR 125 e in doi timpi, asa ca trebuie neaparat schimbat!

    deci să înțeleg că cel mai recomandat ar fi să îl fac de acum schimbul de ulei ca sa nu am surprize și ca să fiu eu sigur că o să fie bine, mersi că mi-ați spus
  11. Salut. In galati ai mymoto, de exemplu. Aia cu schimbatul uleiului, msi bine o faci la primavara.

    ok, o sa vad daca are tata drum pe la galati zilele astea si ii zic sa treaca pe acolo, mersi

    » Post actualizat in 17 Dec 2016 08:43

    si cand o scoti la fel.

    ok, mersi ca mi-ai spus

  12. Salut! As vrea sa stiu unde se poate gasi in Braila ulei pentru motocicleta si unde as mai putea gasi solutie pentru lanț. Am bagat-o la iernat acum putin timp si am vazut acum vreo 3 zile pe net ca atunci cand o bag la iernat trebuie sa ii schimb uleiul si sa ii curat lantul, in rest ceea ce trebuia sa ii fac pentru iernat i-am făcut.

  13. Prietene, nu stiu de cand o arzi motorizat si de ce bani dispui. Dar nu toata lumea e ruda cu noul presedinte al Americii. Acum cinspe ani daca puneai mana pe o casca de marca la a zecea mana cu buretele distrus si o purtai cu un fes pe dedesubt ca sa stea cat de cat erai boier. Daca si-a luat omul o mobra de 30 de cai si 800 de euro si da 50 de euro pe o casca SH civilizata e OK.

    Ca exemplu: acum ceva vreme am vandut cu 200 de lei un Nolan N84 si tot cu 200 de lei daca, nu gresesc, un HJC integral, nu mai stiu ce model. Ambele in stare absolut corecta. Deci nu mai vorbiti aiurea.» Post actualizat in 25 Nov 2016 19:26

    Man, daca nu rezolvi cu casca promisa de acel cineva, da-mi un PM si poate gasim ceva decent la banii aia pe la vreun prieten.

    Pai da, la asta m-am referit și eu, la 200 de lei pot găsi o casca sh decenta. Poate nu am fost atât de clar când am inceput topic-ul. Oricum, la 16 ani de atât am reusit eu sa fac rost. Si sa le cer părinților îmi este oarecum aiurea că deja m-au ajutat foarte mult cu banii. Mulțumesc pentru susținere domnule Speedy, dacă cumva se întâmplă ca acel om să nu îmi mai trimita luni casca iti trimit mesaj în privat și discutăm despre ce îmi puteți oferi.
  14. In galati ai 2 magazine moto: Ivas (la giratoriul de la trecere bac) si Mymoto situat in zona 2 babe. Ambele magazine au echipamente pe stock.

    PS: NSR-ul pe care l-ai cumparat a fost la mine 3 ani. Poza de la avatarul meu e cu el.

    aha, mersi că mi-ai spus, dacă nu găsesc niciunul în Brăila o sa trec prin Galați că sa vad de magazinele de care ai spus. Si despre nsr, merge foarte bine.
  15. Salut! Caut si eu un magazin in Brăila care să aibă echipamente de motociclism. Nu prea vreau sa cumpăr de pe net că vreau să probez eu ceea ce cumpăr, să nu am surprize. Si nici sh nu vreau să cumpăr. Oricum, în caz că nu există în Brăila poate știți vreunul prin Galați. Dacă nu o să cumpăr de pe net si aia e.

  16. vezi ca mai exista si obligatia de a trece pe certificatul de inmatriculare actual "instrainat catre" si data instrainarii care trebuie sa corespunda cu data cumpararii. exista amenda daca circuli mai mult de 30 zile cu certificatul completat asa. pe de alta parte, nu ti-o inmatriculeaza pe numele tau daca ajungi cu campul ala necompletat cand ii faci dosarul de inmatriculare. nu sunt sigur daca e amenda si in caz ca depasesti cele 30 zile dar nu ai fost prins cu ea in trafic ci doar la ghiseu cand depui dosarul.

    ideal ar fi sa rezolvi totul pana trec 30 zile. daca ai cu cine, poti reface actul de vanzare-cumparare cu o data mai recenta, si ulterior te duci cu el pe la toate institutiile.

    ok, am înțeles. Iti mulțumesc mult. O să încerc să rezolv totul zilele astea ca să nu fac 30 de zile și să nu am surprize
  17. nimeni nu are treaba sa vada motocicieta, doar la RAR (despre care am stabilit ca nu e cazul) si la ITP. in rest, peste tot plimbi doar acte.

    ok, iti mulțumesc mult. O sa merg zilele astea la administrația financiară ca să o înregistrez. Bine că încă nu au trecut 30 de zile că altfel mai trebuia să mai plătesc si amenda
  18. De ce trebuie sa faci RAR, ai cumparat-o din afara tarii? Altfel, nu prea ai ce cauta la RAR cu ea.

    nu, am cumparat-o din Galați și are numere normale de galati

    » Post actualizat in 16 Sep 2016 12:57

    ai un amestec de informatii. sa le lamurim, deci

    1) daca are carte de identitate romaneasca si a fost macar o data inmatriculata in RO, nu mai trebuie mers la RAR. iti trebuie bineinteles certif de inmatriculare actual si CIV-ul deja eliberat de RAR

    2) ca sa o duci pe rotile ei undeva, oiunde, iti trebuie inmatriculare valabila. ori numar obisnuit, strain sau romanesc, daca are, ori numar rosu, care e valabil 30 zile si pe care i-l scoti tu cand vrei.

    3) trebuie sa o inregistrezi la administratia financiara in 30 zile de la data de pe contractul de vanzare- cumparare, altfel platesti amenda acolo. daca e luata de afara si ai depasit 30 zile poti sustine ca acum ai venit in tara cu ea. la mine a tinut.

    4) fara ITP poti circula doar cu numar strain sau cu numar rosu. vezi punctul 2

    aha, deci dacă ea a fost măcar o data înmatriculată în România nu mai trebuie mers la rar. Si ca sa o înregistrez la administrația financiară nu trebuie să vin cu ea nu? Întreb pentru că eu chiar nu stiu e prima data.
×
×
  • Creează nouă...