Sari la conținut

TheDuke

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TheDuke

  1. Man, un film este 20 lei si stai 3,14 c*r doua ore, doua beri in oras sunt 20 de lei, o pereche de chiloti sunt 20 lei si dai de fiecare data acesti bani fra sa te gandesti prea mult, dar daca este vorba sa dai 20 lei pentru fiecare copil astfel incat sa se plimbe printre motoare o zi intreaga (sau macar jumatate), sa viseze cu ochii deschisi, eventual sa le faci cate o fotografie calare pe un motor, cu alte cuvinte sa creezi amintiri pe care le vor avea toata viata lor, atunci consideri ca 20 de lei sunt prea multi bani ?!

     

    E chestie de principiu. Peste tot copii au reduceri pentru a usura bugetul unei familii.Eu nu am probleme in a da 20 de lei, insa 60 de lei pentru ca nu am cu cine sa las copiii acasa, imi e peste mana.

     

    As recomanda ca pentru cei intre7 si 14-16 ani (oricum nu pot fi motociclisti) sa existe bilete la jumatate de pret (10 lei de persoana).

     

    E doar o sugestie. Daca unii au bani de n-au ce face cu ei, ii pot dona direct in contul SMAEB in loc sa faca aici pe lupii moralisti.

×
×
  • Creează nouă...