Sari la conținut

Frazed

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Frazed

  1. Eu din cate tin minte, este o intrebare prin chestionarele pentru cat. A, unde este o imagine cu un motociclist pe mijlocul benzii, si o masina care il depasteste. Nu mai stiu care era intrebarea, dar raspunsul era ca motociclistul e de vina pentru ca nu s-a dat cat mai aproape de acostament ( daca gasiti careva intrebarea, puneti un screenshot ). Si nici sa faci semne obscene in trafic nu ai voie. La astea m-am gandit cand am vazut video-ul, ca-i tot repetai : "Depaseste pe banda ta!", tu depasesti tot timpul pe banda ta? Acum, daca el a trecut "razant" pe langa tine, si nu ti-a lasat spatiu sa ramai pe carosabil, clar are si el vina lui, dar de la papagali din astia nu trebuie sa ai pretentii. But still, fara m**e si fara "depaseste pe banda ta".

  2. Daca ai o toba aftermarket LeoVince atunci de ce vrei alta? Ai cumparat o motocicleta "mare" si vrei o toba shorty ca sa tot orasul asculta muzica ta? Am vazut ca ai cautat moto si vad ca ai luat, success! DAR! Nu cred ca primul pas ar fi sa cumperi toba. Toate consumabilele sunt in stare buna? Ai echipament complet?

    Da,am tot echipamentul,, nu e chiar primul motor :). Consumabilele le-am cumparat si o sa le schimb. Toba LeoVince nu mai are amortizor-ul si suna mega tare, tocmai de aia vreau s-o schimb. Imi place stilul asta de esapament, il gasesti si stock la multe motoare dupa 2007-2008. Nu vreau sa se auda foarte tare, destul de tare insa sa ma auda masinile din apropiere ^_^.

    » Post actualizat in 22 Jun 2017 07:42

    se refera la o evacuare facuta de o firma care cu asta se ocupa de cand lumea, nu la o teava/burlan/chinezarie.

    in linkul pe care l-ai pus tu e doar o teava frumos finisata, cu capatul colorat :cheers:

    Te referi la brand-urile populare? Singura problema care o am cu brand-urile Akrapovic, LeoVince, Yoshimura, Mivv, etc. este ca sunt foarte multe contrafacute, practic nu stii ce cumperi ( sau ma rog, eu nu stiu ce cumpar, nu le pot diferentia ) ( si problema nu e cu brand-urile in sine, kudos lor pentru success ). Nu tin neaparat de esapamentul din linkul meu, doar ceva in stilul ala.

×
×
  • Creează nouă...