Sari la conținut

Alexfz

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alexfz

  1. vorbeste la o agentie/birou de inmatriculari care se ocupa cu asa ceva ei sunt cei mai in tema, noi ne dam cu presupusul, eu ca sa scap de alergatura cu transcrisul motocicletei, programare pe net la dprciv si dosar, alta treaba in cazul meu , motocicleta era inmatriculata Ro, am platit 60 de lei o procura la notar pentru ca sa se ocupe persoana respectiva de transcriere, si comisionul catre agentie tot 60 de lei, si in aproximativ 3 zile am avut toate actele si placuta de inmatriculare.

  2. Sa se odihneasca in pace colegul, partile sunt foarte impartite in cea ce priveste vina, cam este culpa comuna din relatarile martorilor, cert este ca fazer-ul se rastoarna foarte usor cand ii blochezi roata spate, 4 trante la activ cu fazer-ul, Unii dintre noi ne creem problemele singuri, nu suntem niste sfinti ai soselelor asa cum vor unii dintre noi sa creada sau se lauda ca sunt, toate manifestarile de genul existam in trafic, atentie la motociclisti sunt fix pix daca noi nu respectam legea in trafic, mergem pe o roata, depasim pe pista de biciclisti, cu peste 100 km/h pe strazi inguste si lista continua. Apropo pentru cei cu tobele zgomotoase salveaza vieti, nu stiu cat de ok este sa detonezi benzina in trafic, gandeste ca citesti o carte in pat sau ai o treaba de rutina si cineva iti arunca o petarda sub pat, cum reactionezi? Educatia in trafic trebuie sa vina de la noi mai intai si dupa sa o cerem. Ai gresit, recunoasteti vina.

  3. Salutare, am o întrebare dacă știe cineva cat poți circula cu o motocicleta cu numere de Romania in Norvegia in cazul in care locuiești în Norvegia, am incercat sa aflu ceva pe aici dar se pare că informațiile sunt cam secrete in tara asta, prefera sa te amendeze decât să te informeze, motocicletele aici sunt peste dublu la preț fata de restul Europei și piata oricum este foarte slabă,finn.no pentru cine vrea să își facă o idee.

  4. Salutare, a detinut careva ambele modele S (din 2004) si S2 (din ~2007), sau le-a testat careva pe amandoua? ma intereseaza daca sunt performante diferite intre ele care sa merite ( din ce am cercetat motorizarea este identica) ( schimari: frana fata/ scarite spate si alte mici maruntisuri) sau doar look-ul , vreau sa imi achizitionez un S2 ( astept oferte/ nu ma intereseaza variantele N) , in urma unui eveniment urat am ramas fara S-ul din 2006.

    O seara placuta.

  5. Salut, nu am mai vazut S cu ABS, stiam ca ABS-ul sa montat incepand cu modelul S2, intrebarea mea este: daca este montat dupa sau este de fabrica?


    » Post actualizat in 25 Apr 2017 05:24

    sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos !!!!!

  6. pentru 3 luni in medie sau mai putin cu deconectatul bateriei daca este cu gel nu prea stiu daca are efect, la fel si cu rugina in rezervor, insa cu lasatul motocicletei pe roti sau nu este un fasss ii refaci presiunea inainte sa o scoti, iti ridici masina daca o lasi mai mult pe cricuri sau elevator.Important e sa nu o lasi pe afara in ploaie, zapada, noroi si alte intemperii. Cei putin nu ajunge cei mult strica.

×
×
  • Creează nouă...