Sari la conținut

Dogaru Cristian Doru

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dogaru Cristian Doru

  1. circula o vorba printre vstromisti :)

     

    Cica daca nu ai probleme la stroama, iti faci singur. Eu de exemplu am schimbat toti rulmentii de la tripod inlsuiv camasile acelea pe care se invart acele din rulmenti, plus unul din suruburi care sta in apa mai tot timpu. Nu a fost ieftina deloc distractia. Vreo 1200 de lei. Urmeaza sa re echilibrez corpurile carburatoare sau cum sor numi in romana, si cu ocazia asta schimb filtrul acela alb din pompa d efrana si garnitura dintre pomba si rezervor. Tot mai exista bataie laterala la bascula, adica se aude ca nui la locu ei cand ii strici un picior din lataral, dar se aude doar din stanga, caci din dreapta pare inchegata : ) dar temerea mea e confirmata, nu mai e asa mare bataia. Stiu ca o sa spuneti ca nu trebuie schimbati acei rulmenti ca doar bagi vaselina in ei, chiar daca au o garnitura de cauciuc. Acum dupa aceasta operatie, adica stiu cum se misca tripodu in toate directile si nu numai in directile proiectate, zic ca e o operatie de intretinere ce trebuie facuta. As fi schimbat si rulmentii din cadru unde sta sprijinita bascula, dar daca ii schimb si oricum se duc la 5 mii de km cum se zice pe aici, nu prea se merita financiar. La cei 67 de mii de km carei are stroama mea deja, mai are doar 2 rulemnti neschimbati la partile mobile :)

     

    iar altii isi cumpara termometru la ulei sa isi bata capu si cu ala :)

     

    Cineva imi spunea, cum nu ai schimbat inca ambreaju? Da ce la stroama se schimba ambreaju : )?

    Deci, cam carei media kilometrilor pe la care unii din voi ati mai schimbat ambreajul sau stiti ca aveti cunoscuti/clineti la care ati schimbat ?

     

    Eu am un strom 650 din 2011 cu 17.000 km si cred ca trebuie sa vad ce e cu ambreajul s-ar putea sa aibe joc oala de la ambraj ca se aude ceva bataie dar inca nu e ascutita ca sunet deci mai tine un pic ....

  2. Tu ori esti nauc, ori esti ... gramada! Strada e 13 Septembrie. Esti sigur ca ai fost si in localitatea care trebuie?

     

    Tu esti prost ... informat !!! Strada se numeste 13 Decembrie si e cea mai lunga strada din Brasov chiar mai lunga decat Strada Lunga !!!

     

    https://www.google.de/maps/place/13+Decembrie,+Bra%C8%99ov,+Rum%C3%A4nien/@45.6699451,25.6141788,14.25z/data=!4m5!3m4!1s0x40b35bfa8645001d:0x35b7a89a77cdf86e!8m2!3d45.6751898!4d25.613063

  3. Dar cu ce a gresit sica asta de ati sarit pe el? Mai hooo! Destepti va credeti unii bai baiete...

     

    Nu am nici o treaba cu el e Brasovean de al meu eu ma refeream la cel cu opritul pe pista pli ca altfel nu am cum sa-i zic. Pace!!!
  4. Sigur ia cu suspendare in cel mai rau caz i se anuleaza permisul dar nu cred.... imi pare rau ... in zona aia e loc sa prinzi ceva viteza de la RAR spre centru

    De ce trebuie sa fim condamnați la moarte doar ca suntem motocicliști? Șoferul ala merita pușcărie pe viata, dar na omu are "jiiip"probabil și bani și bineînțeles ca o sa ia cu suspendare

  5. Am schimbat filtrul binenteles, plec acum la Louis sa cumpar alt ulei sa vad Castrol sau Motul ca Bel-Ray e cam greu de gasit .... acum am vazut esti Brasovean de unde ? eu stau in centru pe Postavarului paralela cu republicii poate bem o bere ca vin in august cu masina :)

     

  6. Salut am o mare intrebare : E normal sa faca spuma uleiul eu am in V Strom 650 Ravenol 10W40 semisintetic, dupa ce opresc motorul in 30 secunde dispare si apare nivelul de ulei.

    Motoreta e din 2011 si are 17.500 km (uleiul a fost schimbat acum o luna de zile si are 500km)

    Multumesc.

×
×
  • Creează nouă...