Sari la conținut

dot

Membru
  • Număr conținut

    307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dot

  1. mai usurel cu viteza pentru unii ca era azi unu' sa se faca afis fix in fata mea.

     

    Jura-te !

    Trage-i de ureche si invata-i tu cum sa mearga.

  2. Ce ar fi ca toata lumea sa incerce, macar, sa treaca peste episodul "insider". Se tot gaseste cate unu care a stat si a manacat seminte de pe margine, pe vremea cand insider isi dadea in petec si sare acum cu replici insipide gen Ë "hai bai insider ca te stim noi de zmeu/kamikaze... etc". Hai mai taie-le da-le dreac ...

     

    Sagetele si discutii dure Insider VS World au fost destule, multe cred ca si la misto din partea lui (plictisesala face multe), unele s-au lamuri altele nu, acum nu inseamna ca tot ce scoate insider/zbg din cap e de caricaturizat.

     

    Si ZBG si tu si multi altii au iesit la inceputuri pe vreme gen Ë < 10°, dar pe la al 2-3 -lea sezon iti cam trece. In ceea ce priveste cei care ies pe vreme de asta (cu un motor de strada) dupa ceva timp petrecut pe 2 roti, fara un anume scop (servici, lipsa mijloc de transport) ii cam dau dreptate ...

  3. Mda asa e in primele sezoane, dar nu e sanatos si in siguranta deloc. Oricat te-ai imbraca, corpul iti este expus la curenti de aer si temperaturi foarte scazute. Mainile/picioare iti amortesc si de aici viteza de reactie mult mai scazuta, ca da nu mai vorbim de aderenta pe asfalt a ta si a celorlalti participanti in trafic.

     

    Acum fiecare isi asuma riscurile, dar pentru o plimbare chinuita de 30min risti sa sacrifici un sezon de toata frumusetea.

  4. valeu daca stiam ce stirnesc nu mai intrebam.

     

    Domnule ursuZ72r, toata discutia a fost pe un de ton de "weekend" (adica relaxant, comic, prietenos), nu ai starnit absolut nimic :cheers:

  5. dom' profesor, cf. DEX ala e pluralul corect :cheers:

    oricum multumesc de sfat :*

     

    Nu a zis nimeni ca nu ai scris corect, sunt bune ambele forme: "furtunurile" este forma cu articot hotarat -> nominativ acuzativ :(

  6. tin sa te contrazic, mult mai multe scutere se tavalesc, ce e drept accidente mai usoare pentru ca nu ajung la viteze asa mari pe o distanta mica.

  7. Alta e sa faci bascalie despre preferintele lui muzicale, iar alta e sa mananci omu de cacao despre munca lui. Daca cineva e nemultumit de serviciile lui Mertan (hondafan) sa posteze acilea, desi...

  8. OFICIAL NU MAI FAC STICKERE PENTRU COMUNITATEA MOTO IASI PENTRU CE SE AUD VORBE URATE DESPRE MINE SI PREFER SA NU MA MAI IMPLIC.

     

     

    Corect frate... sa nu mai faci stichiri la dusmani. Ne-oficial cum sta treaba, depinde de client, este?!

  9. 1. nu exista in comert nici o camera video care sa faca focus la o distanta asa mare, mai mare decat cea a radarului.

    2. chiar daca ar fi, timpul pana ce informatia este trimisa la un PC, procesarea acesteia, trimiterea raspunsului, interpretarea raspunsului de catre tine, franare (eventual) ... dureaza o vesnicie, ai facut deja 500-1000m

     

     

    Filme science fiction...

  10. IS 14 ZCK, IS14 ZCA, 14 ZBU, 14ZBW, 14ZCI, 14ZCJ, 14 ZBZ, 14 ZBS, 14ZCN, 14 ZCH, 14 ZBV, 14 ZCF. Rugam toti conducatorii sa dati mai departe la alti conducatori.Sunt radarele amplasate pe noile loganuri mcv ale politiei

     

    Am primit 4 mass-message cu textul asta. Spune-mi cum procedezi cand depistezi o masina a politiei cu unul din nr de mai sus ? Cum te poate scapa de radar faptul ca tu stii numerele de la masini ?

  11. o intrebare pt dot: imi zici te rog ce model e combinezonul tau Alpine Stars?

     

    E combinezon 2PC: geaca RC-1 si track pants tall sizes (modelul asta l-au retras din productie)

  12. tii minte anul trecut la inceputul sezonului cand ai venit la targu cu Vlad si Alex si era sa sa ne ciocnim ca bilele de biliard in curba aia noaptea, cand am facut manevrele alea kamikaze sa reusim sa luam curba in ultimul moment, mi s-au ''umplut'' oglinzile cu lumina xenonului tau, parca aveam un ozn deasupra capului. face toti banii.

     

    Ce-am mai strans din buci atunci, ma presa si ala cu masina din spate :cheers:)

×
×
  • Creează nouă...