Sari la conținut

Vrumm

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Vrumm

  1. Acum 14 minute, misionaru a spus:

    Iti dau un sfat: reciteste maine, dupa ce te trezesti, ce ai scris si poate revii cu o completare. As paria ca acum, la aceasta ora, nu mai judeci corect. Se intampla oricui.

     

    Daca si maine vei avea aceeasi parere, abandoman subiectul. Somn usor!

    Man...iar m-ai inteles gresit...nu am nimic cu ce cauti tu...doar ca eu vroiam doar sa ma plimb un pic...

    Daca te-am ofensat, iarta-ma.

    Cred ca sunt alte locuri unde sa gasesti baieti si sa afli la cat dau inferioara...aici e forum de moto si nu e mereu sinonim :)

  2. Acum 30 minute, misionaru a spus:

    Pe bune??? :)))) Suna a agatat ce zic eu? :)))

     

    Ok, cu asta, multa lume si-a facut o parere despre tine. Vezi, a ajutat si informatia asta la ceva.

     

    Sucecs cu iesirile de pe forum! NO HOMO! :))

     

    Daca mi-ai zis replica aia puternica...abandonez

    treaba asta cu “zi-mi la cate ture depasesti, ca sa iti spun cine esti” nu cadreaza cu o iesire amarata pe care o propuneam.N-am vrut sa starbesc fabteziile nimanui asa ca imi cer scuze...vroiam doar sa stiu daca s-a adunag vrro e hipa cu vreun gand

    N-am nimic cu comunitatea LGBT, va rog nu ma intelegeti gresit...incerc sa ii raspund colegului curios caf mai politically correct

  3. Acum 4 minute, misionaru a spus:

    Salutare!

     

    Inainte sa iasa lumea la iesire cu cineva necunoscut, trebuie sa stie cateva informatii de baza 😃 Asta e pentru mine, cel putin, un lucru important.
     

    Cam ce stil de mers ai? Cat peste viteza legala? Faci filtering sau depasesti doar cand iti permite contrasensul?

    Ce pretentii ai legate de grupul cu care mergi? accepti ca altii, pe anumite tronsoane sa se desfasoare (prin asta a se intelege ca merge in ritmul lui, fie mai rapid, fie mai incet), urmand ca ulterior, sa fie o regrupare? 

    Sau esti adeptul grupului compact, indiferent de stilul fiecaruia de mers? intreb pentru ca, la o iesire, nu am precizat acest lucru si nu a fost ok, drept pentru care, prefer sa stiu dinainte. 

     

    De asemenea, ar fi bine de mentionat daca esti incepator, sau mai bine zis, cam cati km ai acumulat pana acum. Sau lasa, exagerez deja...

     

    Fireste, nu te obliga nimeni sa raspunzi la intrebari, dar as zice ca ai sanse mai mari sa iti gasesti companion de drum daca detaliezi informatiile de le-am cerut. :) 

     

    Si mai mult decat atat, un sfat personal, daca doar intrebi lumea de iesire, interesul e spre zero. Daca pui si un traseu, un interval de timp in care se desfasoara iesirea, orice alta informatie legata de propunerea ta, ai sansele semnificativ mai mari sa iti raspunda cineva :) De regula, daca vii cu intrebarea, propui si traseul.

     

     

    :)))

    Suna mai mult a agatat ce zici tu...

    E pe modelul “ enjoy the ride”nu “getting late” caci meeg pe premisa ca avem cu totii ce ne trebuie acasa

     

  4. * da, pe drumul ala vreau sa ma intorc duminica. asa am facut si anul trecut, trezit, baut cafeaua in camping, strans cortul, aruncat cu privirea pe cer sa caut norii, mancat o friptura, incalecat, intersectat cu cativa prieteni in Vama la o cafea la nisip, incalecat din nou, pornit spre Negru Voda, ocolit toti norii din Dobrogea, fugit sa prindem bacul, alimentat din nou la Calarasi si in goana mare spre Lehliu, de unde n-am mai putut fenta furtuna si ultimi km, pe A2, rupere de nori... :D

    vineri, dupa parerea mea, e prea din scurt, nu merita sa plec pe la sud, mai ales ca e tare frumos traseul ala, dar are portiuni dezastruoase, mai ales ptr. chopper. mai bine duminica, sa-ti iei timp de croaziera :)

     

    cheers!

    ...si cum doar maine nu-i poimaine, iar argumentele au fost suficiente...v-ati facut cu un camarad :)

    Mai departe pe pm sa imi spui cum ne gasim, sa nu poluam aici

  5. * eu plec spre locul faptelor vineri, dupa servici, adica pe la un 16 - 16:30, pornesc din Pipera. estimez ca pe la 17:00 o sa ies din Bucuresti,ne intalnim cativa motociclisti la benzinaria (MOL, parca...) dinaintea A2-ului - e ultima bezinarie inainte sa iesi din oras, de pe Pallady. daca vrei sa vii si n-ai alta varianta, ne intalnim acolo. nu mergem tare, eu sunt tot cu chopper, dar nici nu ne lalaim ;) pe autostrada dam gaz (120-140 km/h, oprim la Fetesti la alimentat si cam asta e, croaziera), deci pe la 19:30 - 20:00 suntem in camping.

    Mersi mult...suna bine si asa la modul eficient...Daca mergeai pe drumul vechi ma alaturam categoric...placerea calatoriei are o pondere mare in cazul meu...

    Daca nu apare vreun grupulet ideal cu plecare la pranz si mers pe drumul vechi, ma alatur

  6. Salut, suntem 2 motoare (Hornet 600 si SV 650) care plecam vineri dimineata, vrem sa mergem pe drumul vechi, pe la Ostrov, prin sudul Dobrogei. Drum de relaxare si placere. Nu am stabilit ora, daca mai sunt doritori, haideti sa stabilim ceva.

    Salut,

    Eu clar m-as alatura, problema este ca nu prea pot pleca sub 11.30 - 12.00...altfel exact pe traseul ala vreau sa merg.Daca mai apar restrictionati de program ca mine, care pleaca mai tarziu, formam schimbul doi.

×
×
  • Creează nouă...