Sari la conținut

gigelc

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gigelc

  1. Pai daca vrei cruiser Honda de incepator atunci Shadow de 500 sau 600. Sunt mai multe prin oras. Treci pe la Rabbit club poate se opreste careva sau i-ti dau beietii de pe acolo idei, sau cand e biker party in curand si sigur gasesti.

     

    Eu am tourer ... deci nu e ce cauti tu :)

    multam fain de info

    » Post actualizat in 08 Jun 2017 11:54

    Mergi la intalnirile Moto, viziteaza MC urile etc etc, fa list cu Moto pe care vrei sa le vezi...ai filtrul prea general in acest moment. Daca vrei sa still despre Enduro touring te ajut cu placere

    mersi mult

  2. salutare. nu stiu daca am postat bine aici, dar tine de "facere de bine" :peace:

     

    are cineva nervi si chef sa imi arate motocicleta proprie? m-ar interesa un cruiser de incepatori, in special Honda. Ideea e ca am de gand sa gasesc o mobra care sa imi placa si vreau sa stiu ce model sa caut. degeaba caut pe goagal si youtube, face to face e cel mai bine.

    multam fain

  3. salutare. daca intereseaza pe cineva, pe Gh Lazar, pe partea dreapta dinspre Kaufland, la parterul blocurilor turn, trecand prin zona am observat un magazin sh. Au ceva geci de moto, 3 bucati (azi), la preturi de 35-40 lei (au fost dublu dar acum sunt 50% discount). au si ceva geci piele, mai clasice, una parea cat de cat de moto (nu era dedicata) la 45 lei si arata foarte bine. din pacate imi era scurta in talie (am 179 cm si vreo 80 si ceva de kile). gecile de moto nu arata foarte bine si sunt model de teren. poate informatia ajuta pe cineva, daca aveti drum prin zona.

×
×
  • Creează nouă...