Sari la conținut

Sampadri

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sampadri

  1. Asta e smecheriea tampita....momentan pe 2017 nu se vizeaza si nici nu se emit permise...printre cele 102 taxe scoase de dragnea a fost si taxa de permis/pescuit....in goana dupa senzational au scos taxa de pescuit si au lasat o gaura neagra pe care astia de la anpa nu au vreun interes sa o lamureasca din moment ce nu se mai plateste taxa.

    Daca cineva acum vrea sa isi faca permis de pescuit ca sa pescuiasca pe apele libere (alea neconcesionate), nu poate.

    Daca se duce la o asociatie, aia ii fac carnet de membru la asociatia respectiva, dar nu ii fac permis de pescuit...tara lu' papura voda.

    Daca nu iau bani de ce sa puna ordine? Ca doar nu ii durea mana sa vizeze gratuit, sau se spuna clar ca nu mai e nevoie de permis pana la noi ordine....asa au bagat in ceata tot norodul.

     

    Am auzit de taparina, stiu sa fac diferenta intre guvide si caine de mare...in primul rand guvidele are o gura cat un capcaun :)) . Oare cum o fi aparut basmul cum ca cainii sunt otravitori si ai pus-o daca te inteapa? Am auzit ca te ustura putin , se umfla putin locul,dar no problem in rest. In schimb am auzit ca e nasol cu calutii de mare...daca iti arde unul o copite, ai pus-o :)

    In Salaj s-au vizat permisele si fara taxa de pescuit sportiv. Cei ce si-au reinnoit permisul inainte de stabilirea noilor taxe de pescuit pentru anul 2017, au platit taxa de anul trecut, fara cei 30 lei(adica 60 lei). Cei ce au vizat permisele dupa sedinta asociatiei, platesc 120 lei(60 lei taxa de fraier se pare).

  2. Mai sunt disponibile cizmele si manusile. Click pe anunt pentru poze si detalii pe OLX.

    M'neata. O sa iau eu ambele. Te sun maine dimineata. Cheers.

×
×
  • Creează nouă...