Sari la conținut

Danne

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Danne

  1. aia poate sa fie si de la benzina,cifra octanica a scazut.Probabuil ca daca inlocuiai benzina si goleai carburatoarele,o lua din prima

     

    Pai atunci ce saracie pot sa-i fac peste iarna? Am lasat rezervorul plin sa nu faca condens etc. Eu inteleg ca e de scos benzina din toate motouneltele in 2 timpi pe care le am (ca e amestec cu ulei), dar acuma si din motocicleta trebuie scoasa? Stiu ca mai nou benzina e un gunoi, facuta sa se degradeze ca sa nu o poti stoca. Dar nici 4-5 luni sa nu mai stea? Tatal meu folosea benzina si dupa ani de zile fara probleme la Dacie, tinuta in canistre (bonuri roz, anyone? :)). Inteleg ca era un motor mai vechi, dar nici motorul din Zephyrul asta nu e de ultima generatie, e tehnologie mai veche de 30 ani.

  2. Salut, sunt si eu incepator si de vreo doua luni folosesc un Kawasaki Zephyr 550. De motor a avut grija fratele meu anul trecut, a fost dus la un mecanic unde printre multe altele s-a facut in toamna o curatire de carburatoare si sincronizare. Totusi, in primavara, dupa ce a fost tinut in garaj incalzit, nu am reusit sa-l pornesc. Am dat la demaror de mi s-a facut mila, am dat curent de la masina... Nu a vrut. Am rezolvat problema cu un spray de pornire. A stranutat, tusit si si-a dres glasul, dar a pornit. La inceput mai prost, dar si-a revenit rapid. Din ziua aia porneste la sfert. Merita sa incerci si tu, poate-i dai curaj, te costa cativa lei sprayul (sau ti-l dau pe al meu daca esti in zona).

     

    Alternativ, iti las prin PM un numar de telefon al unui mecanic. Nu mi-a lucrat carburatoare, dar a reparat mai multe la motorul meu.

×
×
  • Creează nouă...