Sari la conținut

jerry35

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jerry35

  1. Salutare. M-am înscris de poponeataând pe forum. La secțiunea introducere am scris un pic despre mine.

    Uite că încet apar și posesorii de Piaggio 350. Ce-i drept că și mie îmi e teamă de service și piese, dar cred că nu se va strica prea poponeataând nimic. Al meu e iunie 2016 și am 4300km cu el.

    Salut! Ma distreaza esecul auto-correctului care scrie poponeata in loc de c u r in cuvantul c u r and! :) Despre piese si service, mi-au mai spus multi dar vom vedeea. Al meu e 2013, 38.000 km, abia adus din Germania.

    » Post actualizat in 28 Sep 2017 06:52

    Buna, da e de CV si il plimb in Covasna. Dar, mai circul si in alte zone max 3-400km, Transbucegi, Vlahita, Focsani, Bacau, Onesti, Brasov, spre Siriu, judete invecinate si pe la intalniri.

    Din pacate nu prea sunt maxiscutere in zona cu care sa circul, iar cei cu motoare desi spun ca merg la viteze "normale-legale", cum au ocazia dau peste 150. Eu nu pot sa tin asa viteze constant. Dar am mai fost cu ei. Noroc ca se mai opresc la fumat si ii ajung. Apoi mai e si timpul si familia. Ca sa mergi la o intalnire mai indepartata, iti trebuiesc cel putin doua zile. Ei, eu nu pot sa stau asa. Deci unde ma incadrez intr-o zi, merg.

     

    Tocmai de aceea, desi ma atrage ideea, nu cumpar motor (V-strom sau un Tracer de 700 imi fac cu ochiul), pentru ca nu am posibilitatea sa fac ture lungi. Iar pentru plimbari de o zi, scuterul e foarte practic.

     

    Ar fi misto in sezonul urmator, sa ne dam intalnire cei cu maxi, undeva intr-o zona convenabila tuturor ca si distanta (gen Transbucegi= Sinaia, Tranfagarasan, etc.) si sa facem o iesire. Eu ma gandeam sa merg cu el la SMAEB, dar acolo depinde de vreme.

    Exact de asta am optat si eu pt maxi-scuter (dupa 3 ani pe 50). Confort si usurinta in trafic, plus ca nu te ia capul cu echipamente si accesorii de tura. O zi poti iesi si cu maxi scuterul, am fost pe la Oltenita, Giurgiu pe niste trasee extrem de frumoase la care nu te-ai fi asteptat in partea asta a tarii. De acord cu intalnirea pentru sezonul urmator, tinem legatura.

    » Post actualizat in 28 Sep 2017 06:55

    cu tot cu tine 1 :))

    :) unul mai e sigur, l-am vazut cu ochii mei si nu era in oglinda!

    » Post actualizat in 28 Sep 2017 06:57

    Eu am un 300Ie tourer. Motor foarte diferit de ala de 350/

    Si al meu e SportTouring. De ce zici ca-i diferit motorul?

×
×
  • Creează nouă...