Sari la conținut

D_A_N

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de D_A_N

  1. Motor de culoare alba, facut praf, era deja pe o platforma cand am trecut eu. Ambulanta plecase, ramasese doar o masina de la pompieri care curata benzina de pe carosabil.

    N-am putut identifica marca, doar parte din numar: CV-83-...

  2. Cred ca marja este mai mare. La Audi si BMW, pentru clientii corporate care contracteaza flote intregi, discountul este de 18-20%. Nu cred ca in urma discountului dealerul intra pe pierderi, deci marja lui este de peste 20%.

    Personal, am cumparat un BMW (masina demo), cu 2500 km la bord, discount de 40%. Deci sa nu-i plangem pe dealeri.

  3. Este un caz atipic, acum 30 ani nu exista nimic informatizat la Permise Auto asa ca s-ar putea sa dureze ceva pana scotocesc astia prin arhive. Oricum, sa se duca cu tupeu la Politie si sa nu cedeze, permisul de conducere este un drept castigat, trebuie sa-i dea plasticul. Evident, o sa-i ceara fisa medicala.

  4. M-a rugat cineva sa-l ajut cu o recomandare de scoala moto in Bucuresti, asa ca apelez si eu la voi.

    Ideea este ca respectivul lucreaza in zona P-ta Victoriei si locuieste in zona de nord (pe langa Cocosatul) asa ca i-ar fi util sa gaseasca poligon si scoala moto in aceste doua zone.

    Deci, ce poligoane sunt in nordul Bucurestiului si care ar fi mai accesibil plecand din zona centrala? Pustiul poate lipsi 2 ore de la servici in timpul zilei, sa ajunga la birou in jur de 10:00 sau sa plece in jur de 16:00. Ideea este ca are programul destul de flexibil.

    Recomandari?

  5. Mai este valabila prevederea conform careia orice motor cu mai putin de 6000km la bord este considerat nou si trebuie platit TVA la valoarea "importului"?

    Este vorba de un motor din Germania, inmatriculat prima data in aprilie 2017, 1500km la bord (a fost "demo" la dealerul respectiv). Deci, daca-l aduc in tara, trebuie sa platesc TVA catre statul roman?

×
×
  • Creează nouă...