Sari la conținut

Roby142

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Roby142

  1. Nu stiu cat de mult te pot ajuta insa voi incerca oricum. Cel mai simplu e sa te duci la un magazin de piese si le dai talonul. Pe langa asta cauta pe net manualul motocicletei ca iti spune acolo tot ce ai nevoie. Neaparat pe langa ulei si bujie sa cauti si filtru de ulei si filtru de aer (daca vrei iti arat cum arata filtrul meu de aer dupa 6 luni si o sa imi dai dreptate). In brasov avem un mic magazin unde sunt baietii motociclisti si ei mi-au dat comanda de tot. Daca nu stii sa le faci singur cel mai bine sa cauti pe cineva cu experienta prima data si cu ocazia asta inveti si tu :D. S-ar putea sa mai fie nevoie si de alte chestii pe langa cele spuse de mine.

    P.s neaparat sa cauti sa citesti in manual ca acolo iti zice exact si ce cantitate trebuie sa bagi

    Cand se mai incalzeste afara, o sa caut un meserias, dar pana atunci, astept.Si cand vine vorba de un manual, nu detin unul si imi este foarte greu sa gasesc unul.

    » Post actualizat in 11 Feb 2018 15:35

    https://www.manualslib.com/manual/363491/Aprilia-Classic-125-03-1997.html?page=53#manual

    se pare ca la transmisie trebuie 600 ml,fiind 2t trebuie umplut rezervorul de amestec(deci ulei 2t,sa nu faci prostia sa pui ulei 4t), 2 l parca....

    citeste manualul!

    spor la treaba!

    completeaza profilul, sa stie omu' de unde esti,asa te poate ajuta cineva mai priceput,aproape de tine...

    Manualul este pentru modelul Classic, care este diferit fata de Red Rose, si curiozitatea mea este daca uleiul de motor trebuie completat in alta parte fata de cel de amestec.

×
×
  • Creează nouă...