Sari la conținut

cjtrafic

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cjtrafic

  1. Polonia. demo cu 600km la bord si garantie normala. fabricatie 2019/03
  2. Pimul maxi-scuter detinut. Initial am vazut X-MAX 300. Nu l-am testat, dar ceva nu mi-a placut. Pozitia si un centru de greutate ciudat. In rest, finisat foarte frumos si am citit impresii bune despre puterea motorului. Sunt ceva probleme la el insa discutate pe aici https://advrider.com/f/threads/new-xmax-300.1256178/ si pe forumurile italiene. Motorul de pe Forza 300 este similar cu cel aflat pe SH300i, un model dovedit fiabil si un best seller in Italia. La cateva luni distanta am vazut noul Forza 300 in Ungaria la dealer. A fost perfect. In Romania pentru 2019 s-a importat doar varianta cu topcase-ul original Honda. Arata foarte bine si este keyless. L-am achizitionat de la un dealer din RO (Est Bike Adventure din Constanta - recomand). Initial batusem palma cu dealerul din Budapesta dar au oferit un termen de livrare lung. Mi-ar fi placut si un Kymco Xciting S400i , motor mai puternic, design foarte placut, calitate aproape identica cu Honda (l-am vazut pe viu in Polonia). Nu mi-a placut spatiul limitat de depozitare sub sa. Un alt factor care poate conteaza pentru unii ar fi reteaua modesta de servisare din Romania (cel putin pe timpul garantiei). Am fost la o mica diferenta de bani distanta de un Kymco AK550. N-a fost sa fie acum. Daca este cineva interesat sa achizitioneze un model similar, il poate vedea pe al meu in zona Cluj-Napoca.
  3. Multumesc. Incerc sa identific o husa care sa cuprinda si topcase-ul. Idei?
  4. A sosit Foarte silentios la ralanti, momentan am facut 2 km cu el.
  5. Cei de la Est Bike Adventure din Constanta se pare ca au un Cruisym 300 la test-drive
  6. "Oferta" primita de la Groupama pentru un scuter de 279 (valoare de nou 6300 EUR) - 1600 EUR / an .
  7. Multumesc. Daca este cineva interesat sa il vada pe viu, o poate face in zona Clujului. Eu nu am avut ocazia sa il vad pe viu in Romania inainte de achizitie, am fost tocmai in Budapesta la un dealer care il avea in showroom.
  8. Nou, de la un dealer din Constanta. Este varianta cu "Smart" Top Box in culoarea din foto de mai jos. Doar acest model cu Top Box s-a importat in Romania pentru MY2019. A fost pretul de lista (6,290 EUR) cu un mic discount.
  9. Am ales Honda Forza 300, MY2019. Urmeaza foto in cateva zile cand il primesc.
  10. http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2019/300/00/2/em302.pdf Nu gasesc efectiv proiectul pe cdep sa urmaresc fluxul in timp real.
  11. Cam asta a fost si impresia mea. Chiar ieri am revizitat dealerul local care are in showroom un X-MAX 300. Oricat de mult imi place voi merge pe Forza. Cu putin noroc sper sa il am in doua saptamani.
  12. Am vazut cam toate review-urile de pe YT, forumul forzaclubdefrance, imi plac foarte mult ambele. Deja am uitat ideea de T-Max.
  13. O sa fac o solicitare si la Paul Moto la Timisoara maine. X-MAX l-am scos din joc. Personal nu mi-am gasit pozitia pe el (1.89m), avea un centru de greutate ciudat. Pe Forza 300 m-am suit in showroom la Budapesta, dragoste la prima vedere. Finisajele superbe la ambele. Am verificat. Ai dreptate, se va achita TVA aici. Este un mic "ghid" interactiv aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/vehicles/cars/vat-buying-selling-cars/index_ro.htm#buying , voi intreba la contabilitate sa fiu sigur.
  14. Asta ar fi planul, doar ca mi s-a parut interesanta si varianta asta .... pentru oarecare motiv, probabil o caut cu lumanarea.
  15. Stiu despre ce spui, insa in situatia asta trebuie analizata legea, poate intervine vechimea in acest sens. Am uitat sa pun esentialul, ce parere aveti despre acest maxiscuter comparat cu un Forza 300 2019 la aceeasi suma, 0 km.
  16. Se da urmatorul anunt: https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-tmax-nowy-nieuzywany-faktura-zakupu-dealer-przebieg-150-km-fa-vat-23-ID6BKwOu.html#9f913b5402 Yamaha T-MAX fabricatie 2010 cu doar 150 km la bord. Sa presupunem ca nu este un anunt fake si totul este in regula. L-ati lua in considerare la acest pret ? (cca. 5,500 EUR - negociabil, se poate lua cica si fara TVA pe firma).
  17. De acord, asta mi-au spus si la call center la RAR, insa am vrut sa fac in orasul de domiciliu. Pai nu puteam inmatricula masina fara carte de identitate. Puteam scoate numere rosii de la Politie doar cu traducerea actelor, insa si acolo se asteapta foarte mult (Cluj). Programarea se face online si pentru numere rosii https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/12/temporaryPermit Astazi daca as dori sa fac o programare pentru numere rosii, prima data disponibila este 7 iunie La vremea respectiva, aveam alternativa Bistrita Nasaud cu cca. o saptamana mai devreme, Zalau cam in aceeasi perioada si alte locatii erau deja indepartate.
  18. Spre exemplu, in luna Ianuarie a trebuit sa inmatriculez o masina din Olanda (eliberare CIV la RAR + restul actelor la Politie). Am solicitat programarea pe 2 Februarie la RAR CLUJ si primul loc disponibil a fost la inceputul lui Aprilie.
  19. Dacă a mai fost cineva într-o situație similară. Nu reușesc să iau legătura telefonic cu cei de la înmatriculări. Pentru înmatricularea definitivă a unei moto nouă (achiziționată dintr-o altă țară UE), se așteaptă la fel de mult pentru eliberarea cârții de identitate la RAR ? sau există o procedură mai rapidă ? Nu o luați în nume de rău, nu caut tertipuri să mă bag în fața altcuiva, pur și simplu vreau să știu care este procesul.
  20. cjtrafic

    Alegere manusi

    @Lucian_M multumesc. As avea optiunea sa aleg la discount si unul dintre aceste modele (nevazute pe viu inca): https://www.dainese.com/row/en/corbin-air-unisex-gloves/201815903.html?dwvar_201815903_color=BLACK&cgid=motorbike-gloves-leather https://www.dainese.com/row/en/blackjack/201815437.html?dwvar_201815437_color=DARK BROWN&cgid=motorbike-gloves-leather Pretul similar cu ce mi-ai recomandat. Aveti experiente cu produse marca Dainese ?
  21. cjtrafic

    Alegere manusi

    Salut, As dori o recomandare pentru o pereche de manusi pentru sezonul cald (i.e.: martie - octombrie), uz urban (maxi-scooter). Buget cca. 300 RON. Pot fi achizitionate si din RO si din UE. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...