Sari la conținut

16EEE

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 16EEE

  1. 3 hours ago, XaeL said:

    Acolo nu scrie ca au voie sa faca modificari constructive, scrie ceva de reparatii, intretinere si reglari functionale. Pe de alta pate, nici la SF moto nu scrie de modificarile alea constructive.......... hmm.....

    http://prog.rarom.ro/servicenou/?jud=CJ&cls=&act=&cat=&id=CJ0965

    Din cate stiu exista rubrica separata pe rarom.ro unde poti vedea institutiile ce fac modificari constructive(autorizate rar). Lista de mai sus este doar cea cu service-uri din toata tara. 

  2. 2 hours ago, SF Moto said:

    Acuma , ca sa facem o clarificare a clarificarii :

    Ca sa ai motorul limitat legal, este obligator ca firma care monteaza limitatorul sa fie autorizata de catre autoritatea in domeniu (in speta noastra este RAR) pt efectuarea de modificari constructive la motociclete.

    Montajul de dispozitive de limitare a puterii este considerata o modificare constructiva din punctul de vedere al RAR

    Firma Dual Motors nu figureaza pe site-ul RAR ca fiind autorizata de RAR pt montaj lintatoare la motociclete.

    Lista cu firmele autorizate de RAR pt montajul limitatoarelor o puteti consulta pe site-ul RAR.

     

    Ca atare, procedura nefiind indeplinita legal, in caz de necazuri este anulabila !!! Cand poti constata anularea procedurii de limitare? Cand se instrumenteaza un dosar penal care a implicat si motocicleta cu pricina. Asta se poate intampla si daca proprietarul a fost doar usor implicat intr-un accident care a avut urmare o vatamare corporala.

     

    Deci, orice ti-ar spune Dualul, ca ei sunt o derogare de la lege, sau ca au ceva inscrisuri in acent sens, de fapt totul este o vrajeala a lor, ca sa eludeze legea, la intelegere poate cu unii functionari de la institutia menita sa aplice legea. Urmarea? Simpla ! In caz de necaz, toti vor intoarce spatele si pe nimeni nu va interesa nimic. 

    Rezumat : motorul limitat fara montaj in unitate autorizata de RAR pt modificari constructive este limitat la fel de nelegal ca si montajul in garajul din spatele blocului. 

    Poate gresesc insa, nu RAR-ul stabileste daca limitarea s-a facut sau nu in conditii legale? Tot ce stiu e ca motocicleta mea va fi a 5-a pe anul acesta ce va fi limitata de catre reprezentanta oficiala Yamaha,  Dual Motors, cu kit pus la dispozitie insasi de Yamaha (airbox + ecu) 

     

    nu as vrea sa intru in contradictoriu cu tine, am observat colegi care au dus o lupta grea ca sa demonstreze ca nu doar SF Moto face aceste limitari legal. 

×
×
  • Creează nouă...