eggprotect Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 diferenta e mica de pret totusi e 300 de euro ca vreau sa iau nou !! Ce ma sfatuiti sa iau ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 factory doar ca are cateva abtibilde pe el. PUTEAI SA CONTINUI TOPICUL PE CARE DEJA L-AI FACUT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 sa iau un sr pe injectii sau pe carburator ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 exista rs cu mai multe injectii ??? eqqprotect..nu mai face atatea topicuri ca vrei tu sa afli cat de multe chesti! Ai posturi nelimitate la "discuti intre noi" exista rs cu mai multe injectii ??? eqqprotect..nu mai face atatea topicuri ca vrei tu sa afli cat de multe chesti! Ai posturi nelimitate la "discutii intre noi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 sa iau un sr pe injectii sau pe carburator ?? Adevarul este ca SR este pe injectie nu "injectii" si asta ti-l recomand cu toate ca daca ti se duce ceva la el este putin mai scump de reparat...dar isi face banii... Si nu mai fa atatea topicuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 ia`ti pe Carburator nu pe INJECTIE e mai bun..parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 up Aflam si noi varsta ta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 m-am abtinut cat am putut ... up cand vezi ca nu-ti mai raspunde nimeni si se duce topicu in jos pe pagina,nu scrii up !!!! faci topic nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 braaavo.....esti baiat mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 nu eram departe cu banuiala . Multi inainte si fara topicuri inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 is scuterist de la 11 ani am avut inca un scarabeo 50 aproape nou !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 bravo !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 vezi k aia de la kawasaki fac niste trotinete tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 vezi k aia de la kawasaki fac niste trotinete tari Nu ma ca el isi i-a chiar "BICICLETA", ce stim noi??? Nu ma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 cred ca a gresit.. a vrut sa spuna ca are 4 ani dar s-a strecurat un 1 inaintea lui 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 cred ca a gresit.. a vrut sa spuna ca are 4 ani dar s-a strecurat un 1 inaintea lui 4 Mdea...la nascut pe scuter. Sunt multi ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Mdea...la nascut pe scuter. Sunt multi ca el auzi.. in avatar de ce nu iti pui o poza cu cagiva al tau? al tau parca e negru nu rosu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 auzi.. in avatar de ce nu iti pui o poza cu cagiva al tau? al tau parca e negru nu rosu! auzi ... ce mai faci?ce placa video ai pe calculatoru tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 auzi ... ce mai faci?ce placa video ai pe calculatoru tau? d-aia smechera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 d-aia smechera... ah misto ..si azi la pranz ce-ai mancat?yoCorni care-i sucul tau preferat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 mie imi place forneti de caise mie imi plac Forneti de caise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 mie imi place forneti de caise mie imi plac Forneti de caise mie cu pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 ce s-a ales d forum :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate