eggprotect Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Vreau sa cumpar un scooter din italia !! cine aduce ?? ofer pret bun !! Peste 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Vreau sa cumpar un scooter din italia !! cine aduce ?? ofer pret bun !! Peste 1000 Eu duc femei la produs in Italia,daca vrei la intoarcere iti aduc un scooter ca imi intra in duba...de care sa fie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 (editat) Admin, daca existi te rog suspenda acest user care are la activ doar 13 posturi si 5 topicuri. Opreste-l acum sau o sa mai faca vreo 10 pana sambata viitoare. Amin Editat Mai 19, 2007 de me_stz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Eu aduc scutere dar cu 50% avans...imi zici ce scter vrei si iti caut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Eu duc femei la produs in Italia,daca vrei la intoarcere iti aduc un scooter ca imi intra in duba...de care sa fie? ma omule m-am saturat de tine si de raspunsurile tale...nu poti sa vb si u serios macar 1 singura data...ce naiba...am vazut ca ti ai luat si u un cbr si deja nu te mai incapi in geaca aia de vinilil....raspunde-i si u omului la modul serios ca poate se hotaraste sa iti cumpere motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu cred ca ai cum sa`i raspunzi la "modul serios" acestui user. Se crede pe TARLA la el la tara. nici nu ne baga in seama , isi vede de topicurile lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu cred ca ai cum sa`i raspunzi la "modul serios" acestui user. Se crede pe TARLA la el la tara. nici nu ne baga in seama , isi vede de topicurile lui Voi nu vedeti ca va face in ciuda ma??? Hai tata cumperi??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ma omule m-am saturat de tine si de raspunsurile tale...nu poti sa vb si u serios macar 1 singura data...ce naiba...am vazut ca ti ai luat si u un cbr si deja nu te mai incapi in geaca aia de vinilil....raspunde-i si u omului la modul serios ca poate se hotaraste sa iti cumpere motorul ba iar cauti anturaj cu mine? ti-ai facut ma cataracta aia de scooter?sau inca astepti piesele?vezi cum faci sapt viitoare ca vin in vizita,sa ma astepti asa cum se cuvine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Vreau sa cumpar un scooter din italia !! cine aduce ?? ofer pret bun !! Peste 1000 mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 nu ii mai raspunde-ti acestui "membru"... el se crede la el pe maidan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 mm Felicitari Sicaaaa ...ai mai acumulat un post. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Felicitari Sicaaaa ...ai mai acumulat un post. cu doar 2 litere!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 cu doar 2 litere!! Iti dai tu seama???Si e chiar Sica, celebrul Sica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Iti dai tu seama???Si e chiar Sica, celebrul Sica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Bravooo redeye...tu si doborat recordul...ai acumulat un post fara nici o litera... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Iti dai tu seama???Si e chiar Sica, celebrul Sica... Ce-ti trebe ba ? dute mai vopsesteti odata scuteru cu crema de papuci ..! P.S. Marsh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 salutare la toti eu sunt italia de ani de zile si eu aduc scutere din italia cu remorca la preturi normale zic eu daca vreti ceva informati ma gasiti pe mess la unlupgalben@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 daca te intereseaza scutere germania, te ajut cu placere (contra cost, fireste) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 (editat) daca e contra cost, iti zic eu k nu vrea Editat Mai 20, 2007 de me_stz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 daca te intereseaza scutere germania, te ajut cu placere (contra cost, fireste) doar scutere ? moto mici... 125 ceva... nu ? cu cat il aduci in tara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 doar scutere ? moto mici... 125 ceva... nu ? cu cat il aduci in tara ? si moto mare eu pot aduce din italia stau pana in octombrie in it sa caut motorare si dupa aia vin in tara...aastep intrebari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 cu cat aduci ? adica daca eu gasesc un motor cu 1500 euro in italia, tu cu cat mi-l dai aici in RO ? M-ar interesa : Cagiva Raptor 125, Aprilia RS 125 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 cu cat aduci ? adica daca eu gasesc un motor cu 1500 euro in italia, tu cu cat mi-l dai aici in RO ? M-ar interesa : Cagiva Raptor 125, Aprilia RS 125 ... noroc snake: frumoasa alegere daca te pot sa iti dau un sfat eu zic un mito mai buna...ori cum rs125 e si va ramane o buna moto.....alegera ta...eu cu 1800 iti aduc motorul la bloc......300 euro trans si tot..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate