fhchth Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Vind R23 complet dar fara acte pret 1800 euro .... tel 0728069581-basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 basty tata, eu te stiu ca m-am uitat prin posturile tale si stiu ca esti mester, daia te intreb, tu l-ai reconditionat?stiu ca ai mai vandut ceva motoare de iti venea sa iti iei copii la omor, si aratau impecabil, si daca e asa, te-as ruga sa le postezi acolo la reconditionisti, ca merita vazute, asa niste poze, treptat, pt ca e o placere pt un pasionat sa vada munca la astfel de motociclete.... imi place, nu am bani sa iau asa ceva, nu imi permit, dar, visez sa recond si eu macar odata asa ceva... mutlam mult, si bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Frumusel motorul.Felicitari.Ca si pretul dealtfel.Pacat.Totusi,daca poti sa-mi spui ce piese are lipsa sau nu sunt originale.Are cumva si atas sau nu este prevazut.Mai exista pe cadru placuta constructoare de aluminiu?Ce an de fabricatie e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate