Co_Blue Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Acum la stirile de la 5 am auzit de un grav accident de motocicleta ! "Motociclistul" , fiul uni ministru (din pacate n-am retinut numele) daca poate fi spus asa , fara carnet, 21 de ani parca , pe calea Calarasi a fost acrosat de un Peugeot care facea stinga fara sa se asigure ! Baiatul a suferit mai multe leziuni din care cea mai grava a fost o fractura la femur !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Asta a fost ieri. Am auzit si eu de el de la un prieten care trecea pe acolo. Zicea ca era o motocicleta gen enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Asta a fost ieri. Am auzit si eu de el de la un prieten care trecea pe acolo. Zicea ca era o motocicleta gen enduro. Fac cinste cu o cafea !! Sau se pare ca se intimpla la cite un fiu de ministru pe zi !! Ascult stirile orei omule !! Au zis ca acest accident s-a petercut cu putin timp in urma ! Acum .. cine stie mai multe ... sa ne lumineze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Schimba postul de Radio... "omule"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) Ai avut dreptate nea Dobre !! La asta ma refeream /index.php?showtopic=10311 Ma duc sa schimb postul de radio ! .. si sa beau o gura de cafea !! Editat Septembrie 7, 2004 de Co_Blue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Ai avut dreptate nea Dobre !! Stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate