abil-psihic Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 Ar fi o idee... Mai ales ca modificarea de traseu n-ar fi una semnificativa. Si, intr-adevar, poate ca-s mai multe de vazut pe acolo. Vorbim pe messenger si vedem daca ne putem intersecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 Pana acum, suntem 3 care merg sigur: - eu cu pr`etena - zamonkh cu sotia - black_nargaroth (de pe celalalt forum), insoit de pr`etena Semne de intrebare sunt la: - ghostrider fl (n-am apucat sa ne auzim sau se ne scriem) - unforg1ven, a carui participare depinde de serviciu - plus niste amici care sunt in dubii. Pe drum s-ar putea sa ne intersectam cu Clau C - la Cluj - si cu niste baieti din Timisoara care vor sa ajunga pe la manastirile din Moldova. Ramane sa vorbim cu ei si sa vedem daca ne putem sincroniza. In rest, propun ca duminica asta (22 iul) sa ne intalnim la Arc si sa stabilim toate detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Plecarea cand ? Noi (eu si prietena) avem concediu 04.08- 19.08) cazarea la cort sau la pensiuni ? exista zone de enduro chiar si soft ? (prin zona eu inteleg peste 5km) pentru ca motocicleta noastra este o rutiera/sportiva convinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 Daca citeai Topicul de la inceput, ai fi aflat si raspunsurile. Plecarea o sa fie pe 28 iulie. Cazare la cort si pe alocuri la pensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 Claudiu (Clau C) a confirmat ca ni se va alatura la Cluj. S-ar putea apoi sa ne insoteasca pana la Balvanyos. Abia astept sa lasam Bucurestiul in urma, cu tot cu caldura sa insuportabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Salutare excursionistilor Faceti si voi o numaratoare finala si da-ti o concluzie cu plecarea. Pe 1-2 August as vrea si eu sa las ambreiajul si sa ne intindem la drum. Nu uitati de verificarea elementelor esentiale la mobre: placute, filtre, lanturi (eu fac luni schimbul la kit-ul de lant) . Astept vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 Salut Clau! Pana la urma am ramas doar doua motociclete. Eu si Zamonkh, cu partenerele. Mihai, cu gsx 600, a avut mai demult un mic accident si inca nu a facut rost de piese. Eu voi pleca singur maine dimineata (sambata), spre Petrimanu, unde ar trebui sa-l astept pe Zamonkh, care vine luni. Marti ar fi plecarea spre Hunedoara. Nu stiu daca ajungem pe 1-2 la Cluj. Mai degraba pe 3 sau 4. Oricum, mai vorbim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 Ne-am intors! Nu acum, ci in urma cu doua saptamani... Munca, gri-ul deprimant al Bucurestiului si plictisul m-au impiedicat insa sa pun poze mai devreme. Ele sunt AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate