shuvyx Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Mi-a spus o colega acum 10 minute ca pe Teiul Doamnei e un accident moto destul de grav...Nu a putut sa-mi dea detalii pt. ca politia incercuise deja zona, insa motorul am inteles ca e foarte avariat.....Poate stie cineva mai multe detalii...Oricum...sper sa fie ok motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 "clasica" neacordare de prioritate din partea unui papuc a fost lovit un coleg de al meu are probleme la piciorul stang si umarul drept, nu stiu nici eu exact inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 "clasica" neacordare de prioritate din partea unui papuc a fost lovit un coleg de al meu are probleme la piciorul stang si umarul drept, nu stiu nici eu exact inca Sper sa se faca bine...Colega mea mi-a descris in termeni macabrii accidentul incat simteam un nod in gat...Insanatosire grabnica colegului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 dupa ultimele informatii, are dubla fractura (tibie+peroneu) la piciorul stang (a fost prins intre bara papucului si motoreta) si cotul drept destul de lovit motoreta, ceva chinezesc de 125 cmc, a fost tarata vreo cativa metri, dar el a reusit sa sara de pe ea inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 dupa ultimele informatii, are dubla fractura (tibie+peroneu) la piciorul stang (a fost prins intre bara papucului si motoreta) si cotul drept destul de lovit motoreta, ceva chinezesc de 125 cmc, a fost tarata vreo cativa metri, dar el a reusit sa sara de pe ea inainte... OMFG!!! Sanatate exagerata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 recuperare grabnica! numai dobitoci sunt pe strada... nu e zi sa nu ma cert cu vreunul sa nu mai vb de claxoane si de frane la limita sa ii evit.... la noi e ca in jungla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 recuperare rapida colegului tau!! si asteptam informatii in continuare (pls) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 E vorba de accidentul de pe LACUL TEI - DOMINO? Mi l-a descris un coleg... spunea de genul: nu cred ca scapa motoristul! NASOL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Insanatosire grabnica! Pe zi ce trece parca tot mai multi idioti is pe strazi, parca ne cauta sa dea peste noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 E vorba de accidentul de pe LACUL TEI - DOMINO? Mi l-a descris un coleg... spunea de genul: nu cred ca scapa motoristul! NASOL !!! da, despre acela este vorba dar motociclistul a scapat, destul de sifonat, dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 insanatosire grabnica motociclistului PS: Ceva poze nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate