hasu19 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 (editat) cum fac si eu modificari la o aprilia sr pe injectie adik di-tech ea are 80 in bord si se duce la 75 ce asi putea sai fac sa ia macar 80 sau sa rupa acul:) dak stie cineva sa lase si niste poze+explicatii k eu sunt incepator va multumesc! sau mai aintreb ceva dak catalizatorul ala de la toba ce se intampla fuge mai tare sau doar se aude mai urat? Editat Mai 30, 2007 de hasu19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Desi erau destule topicuri pe care puteai sa intrebi nu iti mai zic nimic ca vad ca este primul tau post si nu stii si tu care e treaba... Daca scoti catalizatorul nici nu se aude mai frumos sau mai urat dar nici nu fuge mai tare, doar scoate o idee mai mult fum si miroase mai urat...mai bine ii pui tu frumos o toba sport, role la variator mai usoare, arcuri mai tari la ambreaj, un filtru de aer sport, o bujie tare cu un ulei bun si benzina cu o cifra octabica mai mare si iti garantez 100-110km/h asa la drum lung si intins...dar un demaraj mult mai bun si o viteza imbunatatita iti garantez...toate astea te ajung cam la 150Euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Desi erau destule topicuri pe care puteai sa intrebi nu iti mai zic nimic ca vad ca este primul tau post si nu stii si tu care e treaba... Daca scoti catalizatorul nici nu se aude mai frumos sau mai urat dar nici nu fuge mai tare, doar scoate o idee mai mult fum si miroase mai urat...mai bine ii pui tu frumos o toba sport, role la variator mai usoare, arcuri mai tari la ambreaj, un filtru de aer sport, o bujie tare cu un ulei bun si benzina cu o cifra octabica mai mare si iti garantez 100-110km/h asa la drum lung si intins...dar un demaraj mult mai bun si o viteza imbunatatita iti garantez...toate astea te ajung cam la 150Euro... sal pot sa intreb filtru de aer face sa fuga mai tare?arcurile ce fac la ambreaj k nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Filtrul de aer poate sa faca scuterul sa mearga mai tare dar nu cred ca ai sa observi asta daca schimbi decat filtrul...arcurile sunt mai mult pentru demaraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) sal pot sa intreb filtru de aer face sa fuga mai tare?arcurile ce fac la ambreaj k nu ma pricep filtru de aer sport - are rolul de a usura absortia aerului... arcurile au rolul lor.. acolo e un ambreaj centrifugal.. adica sabotii aia find invartiti de motor .. la o anumita turatie, datorita fortei centrifugale.... se deschid.. cupland volanta cuplata cu roata... daca ai niste arcuri mai slabe la saboti o sa-ti plece scuterul la turatie mai mica si mai brutal.... daca ai arcuri mai tari e exact invers!!! APROPO CINE ARE SA-MI VANDA UN CARBURATOr SPORT DE 17' SAU 15.. DELORTO S-A SE POTRIVEASCA LA UN SR?? Editat Iunie 1, 2007 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 o intrebare de ce tziai pus aia cu energie pe partea stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu19 Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 o intrebare de ce tziai pus aia cu energie pe partea stanga? asa l-am am cumparat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 asa l-am am cumparat:D dezlipeste-o si tu ca,cand te vede lumea zice ca esti tzaranush! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Haide ba alby tu vorbesti...lasa omul in pace...daca avea un vultur dinala de soferi de tir cum era...lasa-l man acolo ca sa se oftice asta si nu te lua dupa el...el cauta decat sa faca posturi, nu vezi ca nu are legatura cu ce se intampla pe aici... SCUZE DE OFF-TOPIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 asa l-am am cumparat:D mie chiar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Haide ba alby tu vorbesti...lasa omul in pace...daca avea un vultur dinala de soferi de tir cum era...lasa-l man acolo ca sa se oftice asta si nu te lua dupa el...el cauta decat sa faca posturi, nu vezi ca nu are legatura cu ce se intampla pe aici... SCUZE DE OFF-TOPIC!!! da ma caut eu sa fac posturi nu mai bate campii atat! dupa tine la vara iti vopsesti bloc semnu de la nike in cap nu am ce sa va zic! TZARANISME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) da ma caut eu sa fac posturi nu mai bate campii atat! dupa tine la vara iti vopsesti bloc semnu de la nike in cap nu am ce sa va zic! TZARANISME mha u esti disperat dupa posturi...de fiecare data cand intru pe sectiunea astea vad la ultimul post pe toate topicurile alby....Deci esti disperat,las-o mai moale ca nu castigi nici-un premiu mai ales ca de obicei scrii numai prostii doar de dragul de a scrie Editat Iunie 5, 2007 de Sufletzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 i-ai zis-o, sufletzel :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 mha u esti disperat dupa posturi...de fiecare data cand intru pe sectiunea astea vad la ultimul post pe toate topicurile alby....Deci esti disperat,las-o mai moale ca nu castigi nici-un premiu mai ales ca de obicei scrii numai prostii doar de dragul de a scrie pai daca eu posteaz noapte dupa 12 normal ca dimineata apare ca ultimu post este de mine! i-ai zis-o, sufletzel :beer: mi-a zis-o nu asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 pai daca eu posteaz noapte dupa 12 normal ca dimineata apare ca ultimu post este de mine! mi-a zis-o nu asa ce ziceam...esti un disperat care incearca cat mai multe posturi de dragul de a se baga in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu19 Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 si mie imi place dar sa zgariat k am atins un gard:) ia zicetimi ma si mie cum fac a imi fuga si mie mai tare de 74 care ii prinde pls pls pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate