alecs88 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=syvYc-vtT4Q...ted&search= eh asta nu pateste nimic decat ca nu va mai sta jos,ce om idiot sa mergi pe motor in goala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ce dobitoc:))),pacat ca stapanea f bine motocicleta,asta pana sa cada si-a belit nitel pielea de pe poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 a mmai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 asta inseamna teribilismul si unde te imping prietenii cateodata! din pacate nu a fost si nu va fi singurul de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 nu e un exemplu bun... acum daca vede vreun rookie cum face asta si zice "aaa pai daca a scapat asta cu o julitura .. merg numai in blugi si tricou" si poate doamne fereste are accident ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 dobitoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs88 Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 macar purta casca in filmare,daca purta si pantaloni de piele erau pantalonii zgariati nu el;) chiar daca si eu is rookie..si ziceti ca toti rookie vor sa mearga in blugi si astea va inselati,mie mi si frica sa ma urc pe motor fara echipament ,chiar si fara manusi ,ar fi bine de s-ar face o campanie sau sa facem un colaj de poze in format avi sa il urcam pe youtube cu poze (ogrish sau nu) care sa sperie putin lumea(nu se nu se mai urce pe motor,dar sa nu se mai urce fara echipament) pozele de la accidente m-au invatat minte cel putin pe mine ,va rog daca aveti poze care imi folosesc punetile aici sau abtr_nnig@yahoo.com vreau sa fac eu un colaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate