Ciorap Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Eu am o propunere de vacanta: Pe data de 15 iulie anul acesta - am rezervat 2 camere la pensiunea Larix din comuna Salciua jud. Alba. Eu cu inca 3 prieteni mergem cu motocicletele, iar nevestele cu masina. De ce ati vrea sa va alaturati noua: - drumul pana acolo este genial pt moto: Dealul Negru, Valea Oltului, Sibiu-Alba, Valea Ariesului - curbe, curbe si iar curbe, drumul este excelent (nu iti trebuie africana sa razbati), - cazarea este ieftina si mancarea buna, - piscina, biliard si dit'a'mai curtea pt gratare, - obiective turistice de vizitat - de la pensiune pana in vf de munte sunt vreo 30 de km de curbe proaspat asfaltate anul trecut unde nu am vazut pic de trafic (nu este circulat- anul trecut in 3 zile cat am stat pe acolo nu am vazut o masina) - la 25 de km se afla localitatea Baia de Aries unde se afla "Ariesul Conf" ce produce confectii pt firme renumite printre care enumar Dainese si Spidi si au magazin de desfacere. Adresa pensiunii: http://www.larix.com.ro/content/ro/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 cat de bine suna.. banii sa fi avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Este bun si pentru uns balamale de usi ? Daca il montezi corect , isi face treaba , desigur . Oferim asistenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Daca il montezi corect , isi face treaba , desigur . Oferim asistenta Perfect atunci, numai sa nu sara si pe pereti ca sunt albi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Perfect atunci, numai sa nu sara si pe pereti ca sunt albi Pui ulei Bunica ca e transparent si nu se vede prea tare pe pereti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Pui ulei Bunica ca e transparent si nu se vede prea tare pe pereti ! Uraaaa, am reusit cu ulei de masline. Nu-mi mai scartaie usa . Multuuuuuuumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Uraaaa, am reusit cu ulei de masline. Nu-mi mai scartaie usa . Multuuuuuuumesc. Asa, vezi...acu' nu mai face nici riduri balamaua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Asa, vezi...acu' nu mai face nici riduri balamaua ! Daaa, iar eu o sa fiu mai desteapta ca nu-mi mai scurtcircuitez neuronii in fiecare dimineata ... Hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Eu am o propunere de vacanta: Pe data de 15 iulie anul acesta - am rezervat 2 camere la pensiunea Larix din comuna Salciua jud. Alba. Eu cu inca 3 prieteni mergem cu motocicletele, iar nevestele cu masina. De ce ati vrea sa va alaturati noua: - drumul pana acolo este genial pt moto: Dealul Negru, Valea Oltului, Sibiu-Alba, Valea Ariesului - curbe, curbe si iar curbe, drumul este excelent (nu iti trebuie africana sa razbati), - cazarea este ieftina si mancarea buna, - piscina, biliard si dit'a'mai curtea pt gratare, - obiective turistice de vizitat - de la pensiune pana in vf de munte sunt vreo 30 de km de curbe proaspat asfaltate anul trecut unde nu am vazut pic de trafic (nu este circulat- anul trecut in 3 zile cat am stat pe acolo nu am vazut o masina) - la 25 de km se afla localitatea Baia de Aries unde se afla "Ariesul Conf" ce produce confectii pt firme renumite printre care enumar Dainese si Spidi si au magazin de desfacere. Adresa pensiunii: http://www.larix.com...nt/ro/index.php Apartament 220RON/noapte Camera 170RON/noapte Masă Biliard10 RON/ora Tenis de masă8 RON/ora Pentru turiÂştii cazați biliardul Âşi tenisul de masa sunt incluse în prețul de cazare ieftinache ???? sau sunt alte preturi ca ce e afisat ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Apartament 220RON/noapte Camera 170RON/noapte Masă Biliard10 RON/ora Tenis de masă8 RON/ora Pentru turiÂştii cazați biliardul Âşi tenisul de masa sunt incluse în prețul de cazare ieftinache ???? sau sunt alte preturi ca ce e afisat ...... "Astea e preturi de criza dom'le"........este mai ieftin sa inchiriezi masa de biliard si sa dormi pea ea Uraaaa, am reusit cu ulei de masline. Nu-mi mai scartaie usa . Multuuuuuuumesc. Asa asa .......ai distrus si ultima alarma ieftina cu uleiul tau de masline......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 "Astea e preturi de criza dom'le"........este mai ieftin sa inchiriezi masa de biliard si sa dormi pea ea Asa asa .......ai distrus si ultima alarma ieftina cu uleiul tau de masline......... Am alarma si BGS , ca in baza scartaitului ma fura cu tot cu pat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Am alarma si BGS , ca in baza scartaitului ma fura cu tot cu pat . sa inteleg ...patul scartaie ??? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Apartament 220RON/noapte Camera 170RON/noapte Masă Biliard10 RON/ora Tenis de masă8 RON/ora Pentru turiÂştii cazați biliardul Âşi tenisul de masa sunt incluse în prețul de cazare ieftinache ???? sau sunt alte preturi ca ce e afisat ...... apartament - 4 persoane - pe 2 nivele - 55 ron/ persoana - e scump ? iar la grup ca peste tot ai reducere - noi am dat 180 pe apartament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 sa inteleg ...patul scartaie ??? ))) Usaaaaa, ca doar n-am dat pe pat cu ulei de masline =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 apartament - 4 persoane - pe 2 nivele - 55 ron/ persoana - e scump ? iar la grup ca peste tot ai reducere - noi am dat 180 pe apartament Asa mai merge........dar eu tot pe masa de biliard prefer sa dorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 sa inteleg ...patul scartaie ??? ))) numai cand e "apasarea" tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 numai cand e "apasarea" tare ! Si ungerea nu e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 @ AllenC @ The Lord :lol: ...wow, bine ca stiu de-acum! Ce ma faceam eu fara voi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 @ AllenC @ The Lord :lol: ...wow, bine ca stiu de-acum! Ce ma faceam eu fara voi???? eeee.... noi vrem sa stim daca s-a terminat cu scartiala ....aaa...scartaitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 eeee.... noi vrem sa stim daca s-a terminat cu scartiala ....aaa...scartaitul eeeee....nu e bine sa fii asa de curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Casa de piatra Ghiciti voi cine sunt Casa de piatra Ghiciti voi cine sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Casa de piatra Ghiciti voi cine sunt Casa de piatra Ghiciti voi cine sunt Este foaaaarte greu de ghicit ...casa de piatra si fericire maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Este foaaaarte greu de ghicit ...casa de piatra si fericire maxima! Moaaaaaaa........Cine s-a nenorocit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 aaaa nuuu ...stiu eu e reclama la verighete )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Moaaaaaaa........Cine s-a nenorocit? Am vaga impresie ca rasul ala nu e rasul tau?! ...de acu' gata ...cum misti ceva cum te strange de deget ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate