thunder_cat Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 (editat) Am vaga impresie ca rasul ala nu e rasul tau?! ...de acu' gata ...cum misti ceva cum te strange de deget ! Eu am vaga impresie ca tu te cam inseli, pentru ca nu e cazul Multumim pentru urari ! Editat Mai 3, 2012 de thunder_cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Eu am vaga impresie ca tu te cam inseli, pentru ca nu e cazul Multumim pentru urari ! casa de piatra si multa fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Moaaaaaaa........Cine s-a nenorocit? Wellcome to the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Eu am vaga impresie ca tu te cam inseli, pentru ca nu e cazul Exact ce spuneam, nici nu mai apuci sa raspunzi personal la provocari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Diseara - plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 se tine intalnirea azi ? se tine intalnirea azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Eu vin diseara + plimbare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 se tine intalnirea azi ? se tine intalnirea azi ? Oricum vine lumea chiar daca nu se anunta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Incerc si eu sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 vin shieu pela 18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Si?...Si?...Si?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Si?...Si?...Si?... si au fost 3 gagici (pardon reprezentante ale sexului slab) pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 degeaba daca nu ati facut si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) si au fost 3 gagici (pardon reprezentante ale sexului slab) pe motoare Ups,ce ai facut,taxata,taxata,taxata GAGĂC ~că (~ci, ~ce) m. și f. pop. Persoană care întreține relații de dragoste nelegitime cu o altă persoană de sex opus; amant; ibovnic. /<țig. gaği Sursa: NODEX (2002) Editat Mai 5, 2012 de sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 si au fost 3 gagici (pardon reprezentante ale sexului slab) pe motoare Doar 3????.......daca erau mai multe eram in largul meu.....asa mai mult ma intaratam Ups,ce ai facut,taxata,taxata,taxata GAGĂC ~că (~ci, ~ce) m. și f. pop. Persoană care întreține relații de dragoste nelegitime cu o altă persoană de sex opus; amant; ibovnic. /<țig. gaği Sursa: NODEX (2002) Nu are curaj Gabi.......dehhhhh....ce sa-i faci......"sexul slab" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Ups,ce ai facut,taxata,taxata,taxata GAGĂC ~că (~ci, ~ce) m. și f. pop. Persoană care întreține relații de dragoste nelegitime cu o altă persoană de sex opus; amant; ibovnic. /<țig. gaği Sursa: NODEX (2002) Vai de mine ce-am facut??? Am folosit jargonul...sa ma ierte domnisoarele. Am un numar de puncte pana voi fi exclusa din club???? Sau le-am adunat deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Doar 3????.......daca erau mai multe eram in largul meu.....asa mai mult ma intaratam Nu are curaj Gabi.......dehhhhh....ce sa-i faci......"sexul slab" Eu spun "sexul frumos" ca poate ma spun nevestei si schimba iala......sau si mai grav,se supara si nu ma mai lasa la "gagici" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Nu are curaj Gabi.......dehhhhh....ce sa-i faci......"sexul slab" Domnule "sex puternic", nu am curaj sa ce?...nu inteleg,desigur, pt ca sunt "sexul slab" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Maine se baga cineva la o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 eu ma bag, dar trebuie sa ma intorc pana pe la 15.00 max 16.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Maine se baga cineva la o plimbare ? Suna interesant. Unde, la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Pai cadem de acord asupra traseului si orei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Ne vedem pe la 10.30 la MC si decidem unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 La 10.00 cred ca e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate